Новини от Хасковска област и Югоизточна България

Текст, снимки и видео от Хасковска област и Югоизточна България

Свежи идеи и активно участие на тополовградчани в LISTEN

3 минути
Те се представиха на първата си среща в Солун
участие на тополовградчани в LISTEN

участие на тополовградчани в LISTEN

„Свежи идеи и активно участие в първата среща на проекта в Солун на Анна Кръстева и Мина Христова от Политическа и гражданска обсерватория, на Красимира Атанасова, зам.-кмет и експерт и Миглена Рашева от Тополовград.“ Това написа в профила си в МЕТА проф Анна Кръстева. Тя е ръководител на Проекта Learning and Inclusion for SusTainable Community Engagement (LISTEN), по който Община Тополовград е партньор.
Участници в него са 4 държави – Гърция, България, Италия и Португалия. Представители на нашата страна в проекта са Политическа и Гражданска обсерватория. Проектът бе представен в Тополовград с темите: „Миграция, цифровизация, климат и Община Тополовград
Проектът LISTEN има за цел да подпомогне интегрирането на доверието, диалога и креативността в програмите на малки и местни обществени организации в Гърция, България, Италия и Португалия чрез укрепване на демократичното участие и ангажиране на гражданите и общностите в процеса на консултиране, развитие и прилагане на адаптирани дейности, действия за солидарност и социални услуги, които отговарят на техните реални нужди.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Verified by MonsterInsights