САЩ изстреляха най-мощната ракета, седмицата 14 – 20 ноември

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 21, 2022 09:15

САЩ изстреляха най-мощната ракета, седмицата 14 – 20 ноември

Акценти

  • Руснаците изстреляха наз 70 ракети срещу инфраструктурата на Украйна

Свързани публикации

¿ 14 ноември

Само 2 от 52 български университета попадат в световната класация на висшите училища. В Times Higher Education за 2023 г. Софийският университет „Св. Климент Охридски“ е в групата 1201 – 1500, след като през миналата година е бил в категорията 1200+.

Испански изтребители „Юрофайтър“ вече бранят небето над България.

¿ 15 ноември

България ще помага на Украйна с обучаването на 60 санитари.
Според Димитър Стоянов до края на седмицата се очаквало да приключи анализът на възможностите за предоставяне на оръжие за Украйна.

С решението на Върховния административен съд Гергов ще придобие пълен контрол върху активите на дружеството „Международен панаир Пловдив“

¿ 16 ноември

В налудничаво заседание ГЕРБ, БСП и ДПС обезсмислиха машинния вот. След 18 часа спорове „хартиената коалиция“ преобърна с хастара изборния процес.

Най-мощната ракета в света „Артемис 1“ бе изстреляна успешно в сряда, след като двата предишни опита бяха отложени заради технически проблеми. Ракетата трябва изведе капсула в орбита около Луната.

Отпаднаха всички задължителни COVID мерки.

¿ 17 ноември

Лидерът на ГЕРБ даде внезапна пресконференция в централата на партията и отмени частично промените в Изборния кодекс, които в среднощно заседание правната комисия прие.

България вече няма да посреща украинските бежанци в хотели. Доброволци отсрамват държавата с храненето.

Три министерства измислиха 11 нови пътни знака, които ще бъдат наложени с наредба за сигнализацията на пътищата. Това става ясно от правителствения Портал за обществени консултации и официално съобщение на МРРБ.

¿ 18 ноември

„Мафия, долу Тиквата“, скандираха протестите срещу хартиената бюлетина. Пред сградата на Народното събрание се събраха повече от 4 хил. души

Преди обед край сградата на Народното събрание се събраха хора, организирани от Мая Манолова. Мотото на протеста бе „Чували с бюлетини“.

¿ 19 ноември

12-годишно момче Александър Цветанов беше открито живо в изоставен завод край радомирското село Червена могила.след като близо 9 дни оставаше в неизвестност. То изчезна на 11 ноември от Перник.

Кабинетът тайно спря изхранването на украинските бежанци.

България ще изпрати пратка с въоръжение за Украйна с поне 9 огромни военно-транспортни самолети Боинг С 17 „Глоубмастър“.

¿ 20 ноември

ГЕРБ забърка нова интрига с меморандума с Gemcorp. Бившият министър на енергетиката Делян Добрев твърди, че е лъжа, че договорът не е прекратен
Меморандумът между правителството и „Джемкорп“ е прекратен. Това заяви пред Би Ти Ви Атанас Бостанджиев, изп. директор на компанията.

Започна Световното първенство по футбол 2022. То се провежда от 20 ноември 2022 г. до 18 декември 2022 г. в Катар

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 21, 2022 09:15
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама