Първа загуба на лидера

Веселин Тонев
От Веселин Тонев март 12, 2024 09:12

Първа загуба на лидера

Акценти

  • Новакът „Харманли“ не остави шанс на състава от Свиленград

Свързани публикации

Новакът „Харманли“ постигна победа с 1:0 над „Свиленград“ и така нанесе първа загуба на лидера в областната футболна група. Момчетата на треньора Теодор Нейков бяха по-боеспособният тим през целите 90 минути и заслужено се качиха между първите три състава във временното класиране. Голът за успеха на домакините вкара Хакан Фикрет в 35-ата минута, който се указа достатъчен за крайния успех.

На своя стадион „Младост“ футболистите на ОФК „Хасково“ постигнаха изразителна победа с 4:0 над „Върбица“, Бенковски. Две от попаденията бяха дело на голмайстора Кирчо Крумов, а съотборниците му Павел Кочев и Ахмед Рамадан от дузпа сложиха край на спора. Гостите също изпуснаха дузпа.

С много емоции и с 3 червени картона премина мача между „Марица“ и „Хеброс – 1921“. След като миналата година маричани се наложиха с 0:2 в Харманли, сега гостите им го върнаха с 1:3 на стадион „Христо Ботев“ в Симеоновград. Димитър Георгиев откри в 32-ата минута за 0:1, но 360 секунди по-късно Хайретин Реджеб изравни резултата. В самия край на първата част единоборствата  загрубяха и съдията изгони последователно Тони Каранейчев от „Марица“ и Белин Нешев от „Хеброс“. Минута по-късно Христо Стоянов от гостите получи втори жълт картон и също отиде преждевременно под душа. Втората част бе за гостите, които с два гола на Марко Марков изковаха ценния успех.

На стадиона в Горски извор местният „Саяна – 2“ се наложи категорично с 6:0 над „Сакарски спортист“. За домакините на два пъти се разписа Иван Русев, а по един добавиха Данил Стойков, Лазар Гълъбов, Ангел Вълчев и Димитър Щерев. Това е втори последователен успех на младоците от Саяна.

Заради болни играчи съставът на „Хасково – 2022“ не се яви при гостуването си на „Любимец – 2000“ и загуби служебно 3:0.

Първа домакинска победа постигнаха футболистите на „Раковски – 1923“. Момчетата на Стоян Делчев се наложиха с категоричното 4:1 над „Любимец 2018“.

Програмата през почивните дни –XIV кръг:

16 март, събота от 15:00 часа:

„Любимец – 2018“ – ОФК „Хасково“ в Любимец

„Върбица“ – „Харманли“ в Кърджали

„Свиленград“ – „Саяна – 2“

17 март, неделя от 15:00 часа

„Сакарски спортист“ – „Марица“ в Срем

„Любимец – 2000“ – „Хеброс – 1921“ в Любимец

Веселин Тонев
От Веселин Тонев март 12, 2024 09:12
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама