Протест поиска мигрантите да излизат от лагера само няколко часа дневно

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 27, 2023 20:30

Протест поиска мигрантите да излизат от лагера само няколко часа дневно

Акценти

  • Към протестиращите се присъединиха и политици, към които преди няколко дни бе отправен упрек, че не са изпълнили исканията на Гражданския комитет

Свързани публикации

Протест поиска ограничаване движението на мигранти, „РПЦ Харманли“ да стане от затворен тип и оставка на председателя на Държавна агенция за бежанците Мариана Тошева.

В него участваха няколкостотин харманлийци, сред които майки с малки деца.

Те се събраха пред сградата на читалището, от където тръгнаха към РПЦ – Харманли.

Тук Даниел Грозев от Граждански комитет прочете техните искания и каза, че ги повтарят от три месеца, без да има резултат.

Мариана Тошева обеща да отговори в тридневен срок на всички искания сред които са движението на мигрантите от центъра да се ограничи но 14 часа, а бившите казарми на Симеоновград да приемат част от настанените в РПЦ Харманли.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 27, 2023 20:30
Напиши коментар

6 Коментара

  1. troian септември 28, 07:43

    Нещо ми прилича на мутренски протест в който има каналджии татуирани „патриоти“ други дето продават дрога на бежанците криминални типове крещят и псуват …. Така ли се защитавате харманлийци ?

    Отговори на този коментар
  2. Фон Щрудел септември 27, 22:26

    Забелязаха се една групичка шпиони, личеше че не са от града, странни дрехи, единия с халка на носа, слухтяха и снимаха определени неща, чужденци. Служители в лагера, соросоиди някакви.

    Отговори на този коментар
  3. ekokradeks септември 27, 21:44

    Харманлийци са много прости хора!!! От площада им откраднаха половин милион от стадиона 2 милиона от ремонта на улиците още 1 милион а те тръгнали да протестират срещу бежанците …. Голям смях . Този протест е направен да отклони вниманието от кражбите .Прости хора проста държава

    Отговори на този коментар
    • Russo септември 27, 22:16

      Изпуснали сте няколко милиона, от гърбавия мост от парка до него , от половината път до Достиево от покупката на коли от наши фирми….. това не е всичко харманлйци ще ги крадат още няколко години сложиха полицай до кметицата да я контролира–-

      Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама