Паунди и евро, увити в тиксо, откриха на ГП „Капитан Андреево“

Сакарнюз
От Сакарнюз юли 8, 2023 08:54

Паунди и евро, увити в тиксо, откриха на ГП „Капитан Андреево“

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 07 – 13 юли 2023 г., брой 26/1050, година XX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Недекларирана валута за над 600 000 лева откриха митнически служители на ГКПП-Капитан Андреево. Това на 4 юли при проверка на влекач с полуремарке, с турска регистрация, управляван от Ш.И., на 29 г. Той не изпълнил задължението си да декларира писмено пред митническите органи пренасяна валута през границата на страната.
При извършена щателна митническа проверка от служители от Териториална дирекция Митница Бургас при Агенция „Митници“, във фабрични кухини в шофьорската кабина и под пасажерската седалка са открити банкноти с британски паунди и евро, увити в прозрачно тиксо.
Недекларираните парични средства, които са 217 365 британски паунда и 84 830 евро с обща българска равностойност около 660 364 лева.
Митническите служители на МП Капитан Андреево са открили валута с левова равностойност над 18 000 000 лева, само за първите шест месеца от годината. Всички те са върнати отново на пренасящите ги и те са отпътували с тях за Турция.

Сакарнюз
От Сакарнюз юли 8, 2023 08:54
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама