МВГ „Авролева“ обраха наградите и в Италия

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 18, 2024 08:37

МВГ „Авролева“ обраха наградите и в Италия

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 23/1095, година XXl, 14 - 20 юни 2024 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани.

Свързани публикации

Радостни и доволни се завърнаха от продължилото цяла седмица пътешествие, участие във фестивал и завръщане певците от МВГ „Авролева“. На италианска земя спечелиха Голямата награда от Международния фестивал „Звездите на гарда“. Освен това групата получи и чек за 1000 евро.
Останалите награди са две първи места за Тодор Николов и Васил Белев и съответно две втори за тях двамата в съответните категории.
Тополовградските славеи участваха в международния фестивал „Звездите на гарда“ в град Гардесано – Италия. Участието им бе по покана и организирано от Фолк Арт Общество от Бургас и бе в рамките на миналата седмица.
За участието и представянето разказаха Трифон Ламбов – председател на настоятелството на читалището в Тополовград, Стойчо Чобанов – ръководител на групата и солистите Васил Белев и Тодор Николов във видеоматериала, който може да видите на видео канала на „Сакарнюз“.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 18, 2024 08:37
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама