Любимчанин пребарал 250 лева от портфейл на съгражданин

Сакарнюз
От Сакарнюз юни 9, 2023 18:50

Любимчанин пребарал 250 лева от портфейл на съгражданин

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 9 – 15 юни 2023 г., брой 22/1046, година XX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

В РУ – Свиленград по горещи следи е арестуван любимчанин. На 7 юни той посетил игрална зала в Любимец, където вече бил негов съгражданин на 29 г. Последният се оплакал, че му липсват 250 лева от портфейла си, за което е задържан 51-годишен от града. След признания той върнал откраднатите пари с протокол.
Серията от задържани продължава с арест на 32-годишен в Харманли. В началото на месеца той разбил входната врата на къща на своя съгражданка, откъдето задигнал черна и бяла техника, 50 лева и други дребни вещи.
Ден преди това В Харманли е установен друг крадец. 32-годишен познайник на полицията разбил врата на дом и задигнал лаптоп, две кафе машини и други домакински уреди. В заложна къща са намерени телевизор и кафемашините. Мъжът е в процес на издирване.
21-годишен е с полицейска мярка на задържане за държане на наркотик. В сряда, 7 юни, служители от участъка в Симеоновград са извършили проверка на пътник в таксиметров автомобил, движещ се от града в посока Гълъбово. При нея установили, че младежът държи в себе си сгъвка със суха зелена листна маса с тегло 5 грама – марихуана, и грам бяло кристално вещество – амфетамин.

При друг случай в управлението в Харманли е пренощувал 29-годишен сириец с адрес в Стара Загора, който е проверен в Града на Белоногата с лек автомобил „Фолксваген“. При проверката водачът е представил неистинско свидетелство за правоуправление, издадено от Турция. Последвал е и тест с техническо средство, което отчело употреба на метаамфетамин.
Водач, употребил алкохол, е задържан в РУ – Свиленград. Автопатрул е проверил в с. Капитан Андреево 56-годишен турски водач на „Ситроен“. Дрегерът показал наличие на 1,98 промила алкохол в издишания въздух.

Сакарнюз
От Сакарнюз юни 9, 2023 18:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама