Задържаха двама, превозвали
цял микробус фалшиви парфюми

3 минути
Задържаха двама, превозвали цял микробус фалшиви парфюми
микробус фалшиви парфюми

микробус фалшиви парфюми

Двама чужденци бяха пуснати под гаранция от 10 000 лева, след като бяха задържани за пренасяне на цял микробус с фалшиви парфюми.
Той е бил спрян за проверка на 27 януари 2022 г. на автомагистрала „Марица“ в района на 79 км в землището на гр. Харманли от полицейски служители.
При извършено претърсване на “Фолксваген Транспортер“, управляван от С.Ц., са били иззети 58 кашона с 3080 парфюма на защитени търговски марки. Двамата чужденци не представили фактури и сертификати за произхода на стоката.
На другия ден Районна прокуратура – Хасково – Териториално отделение – Харманли привлече като обвиняеми А.М. на 23 г., сръбски гражданин, и С.Ц. на 46 г., турски гражданин, за използване в търговската дейност без съгласието на притежателите на марките на парфюми, от което са настъпили значителни вредни последици – престъпление по чл. 172б, ал. 2 от Наказателния кодекс.
Разследването по случая продължава под надзора на Районна прокуратура – Хасково – Териториално отделение – Харманли, се казва в съобщението.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.