Звезден екип от актьори разсмя харманлийци с „Жена ми се казва Борис“

Ива Вангелова
От Ива Вангелова май 2, 2016 09:31

Звезден екип от актьори разсмя харманлийци с „Жена ми се казва Борис“

Акценти

  • В продължение на 2 часа публиката наблюдава прекрасната им игра, а финалът беше бурно аплодиран на крака
  • Община Харманли им поднесе кошница с цветя, които актьорите хвърлиха на публиката.

Свързани публикации

Над 500 харманлийци се насладиха на театралната постановка „Жена ми се казва Борис“. Тя се игра на сцената на читалище „Дружба“ в сряда, 27 април и беше подарък за гражданите по повод празника на града.

Брилянтната актьорска игра на Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Ернестина Шинова, Диана Любенова, Петьо Петков – Шайбата и Жанина Дончева предизвикаха голямо забавление и много смях у публиката. Звездния екип от актьори заформи секс афера, изпълнена с интриги, смях и неочаквани обрати.

Интригата в постановката се завъртя около мъж, чиято любовницата внезапно му заяви, че ще се срещне с жена му, за да й разкаже всичко за тяхната двегодишна интимна връзка. Случайността изпрати на Жорж (Станимир Гъмов) спасител в лицето на артистичния и изобретателен Борис (Румен Угрински). „Спасителят“ обаче забърка такъв вихър от недоразумения, че една провинциална брачна двойка панически избяга от Париж, за да е далеч от столичните безумия, една жена изгуби мъжа си, друга любовника си, един мъж през съвсем кратки отрязъци от време се чувстваше ту като рогоносец, ту като щастлив съпруг, друг вече не беше наясно със сексуалната си ориентация.

Събирането на толкова много известни актьори едновременно на едно място се оказа доста интересно за зрителите. В продължение на 2 часа публиката наблюдава прекрасната им игра, а финалът беше бурно аплодиран на крака. Община Харманли им поднесе кошница с цветя, които актьорите хвърлиха на публиката.

Постановката „Жена ми се казва Борис“ е на Театрална формация „Мелпомена“ и Театър „Константин Величков“ – Пазарджик. Пиесата е дело на френския драматург и сценарист Рафи Шарт, а режисьор – Владлен Александров.

театър

Ива Вангелова
От Ива Вангелова май 2, 2016 09:31
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.