Звезден блясък и чар показаха абитуриенти – Обзор

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 4, 2018 08:35

Звезден блясък и чар  показаха абитуриенти – Обзор

Премина и последният купон за абитуриентите от „Випуск 2018“. За завършващите в Харманли и Симеоновград празничната нощ се състоя на 24 май в комплекс „Приказките“. Преди да отидат на тържеството зрелостниците от Града на Белоногата направиха дефиле по червен килим, което се състоя на площад „Възраждане“.
В Симеоновград дамите и кавалерите бяха на коктейл, даден от кмета Милена Рангелова, който се състоя в сградата на ОбА.
В Любимец, в чест на дипломиралите се, под звуците на песента „Един неразделен клас“, в небето полетяха разноцветни балони, които символично отнесоха мечтите и желанията на бъдещите студенти. Преди това те дефилираха пред събралите се, които им се радваха и аплодираха.
В Тополовград кметът на града награди трима отличници. На събитието еле-гантно облечените момичета и момчета събраха погледите на присъстващите, които ги изпратиха на бала.
В Свиленград абитуриентите от двете средни училища бяха изпратени в балната нощ от близки и приятели в два последователни дни. Тържествата се състояха на 25 и 26 май в ресторант „Марица“.
Преди да отидат в заведението зрелостниците показаха своите тоалетни в дефиле пред Градския парк.

Тенденция при абитуриентите е купуването на все по-скъпи тоалети, с които само се снимат и дефилират по червения килим пред погледите на публиката. След това установяват, че са им неудобни и се преобличат с втори такъв, който също е закупен само за случая.

“Един неразделен клас” и разноцветни балони в небето имаше в Любимец

Любимец | Дияна Атанасова | [email protected]

Стилни, красиви, целеустремени и истински – такива бяха 47-те абитуриенти от „Випуск 2018“ в Любимец.
На 24 май, центърът на града се превърна в арена на красотата, където младите момичета и момчета дефилираха по червения килим с изискани тоалети и очарователна външност.
Тази година, абитуриентите избраха да пристигнат на площад „Трети март“ от централния градски парк. Кметът инж. Анастас Анастасов поздрави зрелостниците с успешното завършване на този етап от образованието и им пожела прекрасна и незабравима нощ. Част от приветствието бе: „Нека животът Ви бъде точно такъв, какъвто сте си го представяли през дванадесетте години в училище. Бъдете здрави, целеустремени и заредени с положителни мисли.“
Отговор от името на абитуриентите отправи Цветелина Петрова, която благодари на всички за този прекрасен момент, изказа признателност и уважение към учителския колектив и към родителите си, и обеща, че ще се реализират успешно. В словото си тя каза: „На Вас, скъпи учители, дължим зрелостта си. Вие ни поведохте по трудните коридори на знанието, Вие ни показахте, че за да успееш, трябва да се бориш. Благодарим Ви!“
От името на абитуриентите, ученици от 10-те класове от СУ „Ж. Терпешев“ подариха стрък цвете в знак на признание към организаторите на празника.
Под звуците на песента „Един неразделен клас“, в небето полетяха разноцветни балони, които символично отнесоха мечтите и желанията на бъдещите студенти. За достоен завършек на вечерта звуча песента „Клетва“, по време на която младите хора си обещаха, че ще си помагат, ще останат приятели и никога няма да се забравят.
Веднага след това, за няколко минути центърът на града бе озарен от празнични илюминации, след което абитуриентските двойки се оправиха към избрания ресторант, за да могат истински да се насладят на празничната вечер.

This slideshow requires JavaScript.

Стил и класа демонстрираха “Випуск 2018” в Свиленград

Свиленград | Иван Атанасов | [email protected]

Стотици свиленградчани се събраха на главната улица, за да изпратят абитуриентите от “Випуск 2018”. На 25 май по нея дефилираха учениците от Професионална гимназия по селско стопанство и икономика „Христо Ботев“, а на следващия ден – зрелостниците на СУ „Д-р Петър Берон“.
Облечени в бляскави тоалети, всички се събраха най-напред в Градския парк, откъдето с луксозни автомобили отпътуваха към ресторант „Марица“.
Тоалетите на младежите бяха бляскави и стилни и предизвикаха аплодисментите на събралото се в шпалир множество. Тук бяха дошли техни близки, които се надпреварваха да го снимат и поздравяват. Преди да влезнат в ресторанта всички отброиха отново до 12, изпяха песента „Един неразделен клас“ и се отдадоха на удоволствията от празнуването.
Градусът на настроението поддържаше диджей Живко Микс.
След балната си вечер абитуриентите ще продължат да празнуват завършването си в Кушадасъ.

This slideshow requires JavaScript.

Абитуриентите в Харманли преминаха по червен килим в целия си блясък

Харманли | Милена Митева | [email protected]

Абитуриентите от „Випуск 2018“ в Харманли заблестяха по-силно от звездите на 24 май вечерта. Те изгряха с тоалетите си по време на „Парада на младостта и красотата“, който се състоя на площад „Възраждане“. На него завършващите средното си образование дефилираха по червен килим като холивудски звезди, а DJ Румен Латев представяше всеки един клас поотделно.
Стотици хора споделиха радостта на абитуриентите и останаха възхитени от тяхната елегантна визия.
Абитуриентите блестяха без кич в балната си нощ. При девойките преобладаваха изчистени дълги рокли от ефирни материи в предимно светли цветове – пудра, бежово, бяло, златисто и сребристо. Не липсваха и класическото черно и тъмно синьо, цветове, които бяха по-предпочитани и от младежите за нощта на бала.
„Изпратихме абитуриентите от “Випуск 2018” по холивудски, с надеждата да ги посрещнем след няколко години, отново подобаващо като млади специалисти – учители, лекари, инженери, строители, архитекти, предприемачи, компютърни специалисти. Бъдете себе си и следвайте мечтите си мили, млади хора!“, им пожела водещият от името на всички присъстващи.
В края на събитието всички отброиха няколко пъти до 12, а фойерверки осветиха пътя им към ресторант „Приказките“, където се състоя балната нощ.

This slideshow requires JavaScript.

Центъра на Тополовград бе озарен от младостта и красотата на завършващите

Абитуриентите от СУ „Д-р П. Берон” – Випуск 2018 г., бяха тържествено посрещнати на площад „Освобождение” в центъра на Тополовград. Преди това те с шествие преминаха по главната улица „България”.
На площада, пред погледите на събралото се множество, те преминаха по червения килим. Млади, красиви и щастливи, със своето броене от 1 до 12 те бяха изпратени с много аплодисменти към абитуриентския си бал.
Трима от тях Елица Добромирова Желязкова, Катерина Димитрова Тодорова и Кирил Красимиров Петков в Деня на зрелостника, на 15 май бяха наградени от кмета на общината Божин Божинов със Златен символ, като отличници на Випуска.
След като абитуриентите бяха изпратени, започна концерта на „Тоника – Домини”, по-дарък за жителите и гостите на града, по случай неговия празник.
Снимка: Иван Замов

 

This slideshow requires JavaScript.

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 4, 2018 08:35
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама