Зумба танцьори участваха на маратон

Милена Митева
От Милена Митева май 21, 2016 08:16

Зумба танцьори участваха на маратон

Зумба танцьори от Харманли участваха на маратон в Пловдив. Той се състоя в неделя, 15 май, в зала „Строител“. Придружени от своя инструктор Наталия Василева, групата се включи в партито, на което присъстваха над 300 човека с 10 хореографа от всякъде. Харманлийци танцуваха един час с инструктори от цялата страна, преди да се запознаят със специалният гост на зумба  маратона –  румънската танцьорка Адела Якоб, с която също да поразкършат тела.
Тя представи различни хореографии в продължение на един час. След това всички разпуснаха с афтър парти. „Румънката показа различни хореографии, някои от които ще взаимстваме и ние“, сподели лицензираният инструктор от Града на Белоногата. „Откакто стартира групата по зумба в града, се старая всеки месец да има нова хореография. За май това беше кан-кан, а за юни ще бъде самба. Нека да бъде разнообразно и постепенно да въвеждаме други стилове с които да обновяваме старите хореографии“, допълва госпожа Василева.
„Исках групата от Харманли да присъства на зумба матарона, за да има база за сравнение след като натрупа опит. Така както моите възпитаници сами констатираха, нашата хореография е добра, има настроение има и шоу“, щастлива е от този факт инструкторката.
Организатор на мероприятието е Пепи Костадинова – зумба инструктор от Пловдив.

По време на мероприятието присъстващите имаха възможността да закупят зумба костюми от представител на зумба дрехи за България, които бяха изложили стоката си на щандовете. 

Милена Митева
От Милена Митева май 21, 2016 08:16
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 518 662 преглеждания