Зумба предизвикателство вдъхновява танцьори вече една година

Милена Митева
От Милена Митева април 26, 2017 08:29

Зумба предизвикателство вдъхновява танцьори вече една година

„Точно преди една година Харманли прие предизвикателството Зумба и ме направи много щастлив човек. От тогава не спирам да се усмихвам!”. Това сподели пред своите танцьори Наталия Василева – лицензирания инструктор, на първия рожден ден на клуб „Чика“. За нея е най-важното, танцьорите, с които работи да са винаги усмихнати и щастливи.
Клубът по танци отбеляза празника с торта и динамична танцова програма. Събитието бе отбелязано два дни по-късно, четвъртък, 13 април.
„На всички нас пожелавам творческо дълголетие, за да имаме тази емоция завинаги! Вие ми давате криле! Благодаря Ви!“, допълни госпожа Василева в украсената за празника зала, където мотивираните танцьори бяха посрещнати от своя ръководител с подарък безплатна тренировка.
Това бе и първата изненада за момичетата. „Зумба“ награди получиха и печеливши от томбола, която се тегли по време на тренировката. Билетите за нея бяха пуснати в две кутии. Едната криеше имена на картите за редовни посетители, а другата за присъстващите в деня на събитието.
Възпитаничките се отблагодариха за почерпените от нея позитивни емоции по време на всеки зумба клас. Те поднесоха символични подаръци и заявиха на своя инструктор, че се надяват работата в залата да им доставя винаги такова удоволствие, за да продължава успешното развитие на клуба.
В края на събитието членовете на „Чика“ подсладиха тържествените мигове с торта, подарък от настоятелство на НЧ “Дружба – 1870“.
Всеки, който желае да стане част от клуб “Чика” Харманли може да посети занятията в читалището в понеделник и четвъртък от 19:00 часа и неделя от 18:00 часа.

На 11 април 2016-та, за да приемат предизвикателство зумба в НЧ “Дружба 1870“ – Харманли се събраха над 30 човека, които се утвърдиха като редовно посетители на това танцово изкуство. През изминалата година, те изнесоха програма на сцена в Димитровград. Участваха на зумба маратон в Пловдив, бяха домакини на зумба инструктори от Свиленград, след което участваха в тяхна зумба програма.
За една година салса, самба, меренге, регетон, танго, бачата, зумба стронг,индийски танци, станаха познати за членовете на клуба. Много скоро суинг и африкански фънк също ще бъдат в включена в програмата на клуба.

Милена Митева
От Милена Митева април 26, 2017 08:29
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.