Зумба предизвикателство вдъхновява танцьори вече една година

Милена Митева
От Милена Митева април 26, 2017 08:29

Зумба предизвикателство вдъхновява танцьори вече една година

„Точно преди една година Харманли прие предизвикателството Зумба и ме направи много щастлив човек. От тогава не спирам да се усмихвам!”. Това сподели пред своите танцьори Наталия Василева – лицензирания инструктор, на първия рожден ден на клуб „Чика“. За нея е най-важното, танцьорите, с които работи да са винаги усмихнати и щастливи.
Клубът по танци отбеляза празника с торта и динамична танцова програма. Събитието бе отбелязано два дни по-късно, четвъртък, 13 април.
„На всички нас пожелавам творческо дълголетие, за да имаме тази емоция завинаги! Вие ми давате криле! Благодаря Ви!“, допълни госпожа Василева в украсената за празника зала, където мотивираните танцьори бяха посрещнати от своя ръководител с подарък безплатна тренировка.
Това бе и първата изненада за момичетата. „Зумба“ награди получиха и печеливши от томбола, която се тегли по време на тренировката. Билетите за нея бяха пуснати в две кутии. Едната криеше имена на картите за редовни посетители, а другата за присъстващите в деня на събитието.
Възпитаничките се отблагодариха за почерпените от нея позитивни емоции по време на всеки зумба клас. Те поднесоха символични подаръци и заявиха на своя инструктор, че се надяват работата в залата да им доставя винаги такова удоволствие, за да продължава успешното развитие на клуба.
В края на събитието членовете на „Чика“ подсладиха тържествените мигове с торта, подарък от настоятелство на НЧ “Дружба – 1870“.
Всеки, който желае да стане част от клуб “Чика” Харманли може да посети занятията в читалището в понеделник и четвъртък от 19:00 часа и неделя от 18:00 часа.

На 11 април 2016-та, за да приемат предизвикателство зумба в НЧ “Дружба 1870“ – Харманли се събраха над 30 човека, които се утвърдиха като редовно посетители на това танцово изкуство. През изминалата година, те изнесоха програма на сцена в Димитровград. Участваха на зумба маратон в Пловдив, бяха домакини на зумба инструктори от Свиленград, след което участваха в тяхна зумба програма.
За една година салса, самба, меренге, регетон, танго, бачата, зумба стронг,индийски танци, станаха познати за членовете на клуба. Много скоро суинг и африкански фънк също ще бъдат в включена в програмата на клуба.

Милена Митева
От Милена Митева април 26, 2017 08:29
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама