Зумба на открито предизвика много емоции

Милена Митева
От Милена Митева септември 19, 2016 09:10

Зумба на открито предизвика много емоции

Открито урок по зумба привлече много публика в парка на Харманли. В ритми на салса, самба, танго, меренге, регетон, кумбия и самба момичетата от клуб „Чика“ към НЧ “Дружба“ кършиха тела пред събралата се публика и показаха какво са научили през последните 4 месеца. Изявата се състоя през изминалия четвъртък, 8 септември, на откритата сцена в Градската градина под ръководството на лицензирания зумба инструктор Наталия Василева. С много настроение момичетата забавляваха зрителите повече от час.
На събитието освен фенове на испанския стил танци се събраха и много хора, които се заинтересуваха от дейността на новооткрития клуб по танци. Покана от госпожа Василева бе отправена към всички, които имат желание да танцуват и да бъдат част от нейната група.
Карта за посещения на уроците спечелиха и първите от публиката, които взеха участие в танците. Награди получиха и някои танцьори от клуба, които след редовно посещение на занятията са пуснали своите карти в кутия, от която бяха изтеглени печелившите имена. Първата награда-чаша на „Zumba“, бе на Кристина Стоянова. Втората отиде при Яна Петрова, която по-късно спечели и парти свирка на Zumba, заедно с най-малката участничка в групата Дияна Митева.
Ваучер за фризьорска услуга от „Каролина Студио“ заслужи Теодора Стайкова. С нова визия от стилист Наташа ще бъде Теодора Велкова. На услугите на фризьорско студио на Илияна ще се довери Татяна Каракушена, която бе поредната печеливша.
Ваучер за антицелулитен масаж от Салон за красота “Мими” грабна Йорданка Жекова. С потници на „Zumba” ще спортуват Даниела Янчева, Наташа Ганчева, Каролина Димитрова и Мария Панайотова. За безплатна малка карта с 5 посещения бе изтеглено името на Дияна Митева, а за голяма, с 10, Теодора Стайкова.
Най-голямата награда от томболата Спа почивка в България – Даниела Янчева. Наградите на момичетата бяха връчени от Паулина Христова – секретар на НЧ “Дружба“, Харманли, и Галина Станкова – ръководител по модерни танци.
С танца „Лимбо“ модерни балерини поздравиха клуб „Чика“ и зрителите. Мероприятието завърши с българско хоро за всички присъстващи.

Тренировките на клуба се провеждат в НЧ “Дружба“ в понеделник и четвъртък от 19:00 часа и събота от 17:00 часа.

zumba-3

Милена Митева
От Милена Митева септември 19, 2016 09:10
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама