Зумба клуб „Чика“ танцува с Хелио Фариа в маратон

Милена Митева
От Милена Митева май 21, 2017 11:13

Зумба клуб „Чика“ танцува  с Хелио Фариа в маратон

Танцьорите от зумба клуб „Чика“ – Харманли и Димитровград, участваха в танцов маратон с световноизвестния танцьор Хелио Фариа. Той се състоя в Пловдив през изминалата събота, 13 май, и продължи 5 часа.
Пламенният бразилец гостува за втори път в страната. Да участват в Zumba&Masterclass и двучасовия Dancestepz & workshop в зала „Строител“ се събраха танцьори от цяла България.
Хелио представи четири стила хореографии – самба, афро, бачата, регетон, американски фънк, в продължение на два часа. След това гост инструкторите от страната представиха своите зумба класове.
Ръководителят на „Чика“ – Наталия Василева също се вихри на сцената, за да покаже хореографиите, с които обучава нейните танцьори.

Хелио Фариа завършва образованието си по физическо възпитание в университета на Рио Де Жанейро и зад гърба си има много телевизионни участия, като едни от които са в „Dancing with the stars“ – Бразилия. Освен Zumba инструктор е и хореограф на звездите на Бразилия. Редовно пътува в различни страни, за да провежда както Zumba& Мастеркласове така и уъркшопи и шоу програми. Той е любимец на хората от Бразилия, Швейцария, Италия, Германия, Полша, Словения и други страни.
От 2005 година е и DJ на много партита и събития. Хелио е един от най-интересните инструктори, защото умело съчетава и е специалист в стиловете Axe, Funk, Samba & Fit, Afro вече повече от 12 години.

Милена Митева
От Милена Митева май 21, 2017 11:13
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.