Зумба клуб „Чика“ танцува с Хелио Фариа в маратон

Милена Митева
От Милена Митева май 21, 2017 11:13

Зумба клуб „Чика“ танцува  с Хелио Фариа в маратон

Танцьорите от зумба клуб „Чика“ – Харманли и Димитровград, участваха в танцов маратон с световноизвестния танцьор Хелио Фариа. Той се състоя в Пловдив през изминалата събота, 13 май, и продължи 5 часа.
Пламенният бразилец гостува за втори път в страната. Да участват в Zumba&Masterclass и двучасовия Dancestepz & workshop в зала „Строител“ се събраха танцьори от цяла България.
Хелио представи четири стила хореографии – самба, афро, бачата, регетон, американски фънк, в продължение на два часа. След това гост инструкторите от страната представиха своите зумба класове.
Ръководителят на „Чика“ – Наталия Василева също се вихри на сцената, за да покаже хореографиите, с които обучава нейните танцьори.

Хелио Фариа завършва образованието си по физическо възпитание в университета на Рио Де Жанейро и зад гърба си има много телевизионни участия, като едни от които са в „Dancing with the stars“ – Бразилия. Освен Zumba инструктор е и хореограф на звездите на Бразилия. Редовно пътува в различни страни, за да провежда както Zumba& Мастеркласове така и уъркшопи и шоу програми. Той е любимец на хората от Бразилия, Швейцария, Италия, Германия, Полша, Словения и други страни.
От 2005 година е и DJ на много партита и събития. Хелио е един от най-интересните инструктори, защото умело съчетава и е специалист в стиловете Axe, Funk, Samba & Fit, Afro вече повече от 12 години.

Милена Митева
От Милена Митева май 21, 2017 11:13
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама