Зрелостниците в Тополовград бяха изпратени с тържество

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 31, 2019 10:49

Зрелостниците в Тополовград  бяха изпратени с тържество

Момичетата и момчетата, вече зрелостници от Випуск 2019 г. на тополовградското училище „Д-р Петър Берон“ – Тополовград, бяха изпратени с тържество в центъра на града. Времето се оказа благосклонно към всички, които се бяха събрали в слънчевия следобед, за да се порадват и изпратят по пътя им в живота поредното ято от млади, красиви и умни деца.
Абитуриентите започнаха своето шествие от площад „6-ти септември“, преминаха по централната улица „България“ и се събраха на площад „Освобождение“. По целия път гражданството на Тополовград бе направило шпалир за абитуриентите и ги поздравяваше. А те, по пътя към празничната трибуна, скандираха поредността на завършените учебни години от 1 до 12.
На централния площад преминаха под специалната арка и по червената пътека, застлана специално за тях.
Поздравление и пожелания към тях по случай абитуриентския им бал и за успешен път и реализация в живота отправи зам.-кметът Маргарита Георгиева. Тя им пожела още, да се завърнат в родния град и да помогнат за съживяването и развитието на общината.
След края на церемонията се състоя празничен концерт на народния певец Иван Дяков по случай Деня на Тополовград. Той също пожела на тополовградските абитуриенти успешен и ползотворен път в живота. С емоционалните си изпълнения певецът накара събралите се да се включат в хора̀та, които се извиха на площада в Тополовград.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 31, 2019 10:49
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама