Зрелостниците в Тополовград бяха изпратени с тържество

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 31, 2019 10:49

Зрелостниците в Тополовград  бяха изпратени с тържество

Момичетата и момчетата, вече зрелостници от Випуск 2019 г. на тополовградското училище „Д-р Петър Берон“ – Тополовград, бяха изпратени с тържество в центъра на града. Времето се оказа благосклонно към всички, които се бяха събрали в слънчевия следобед, за да се порадват и изпратят по пътя им в живота поредното ято от млади, красиви и умни деца.
Абитуриентите започнаха своето шествие от площад „6-ти септември“, преминаха по централната улица „България“ и се събраха на площад „Освобождение“. По целия път гражданството на Тополовград бе направило шпалир за абитуриентите и ги поздравяваше. А те, по пътя към празничната трибуна, скандираха поредността на завършените учебни години от 1 до 12.
На централния площад преминаха под специалната арка и по червената пътека, застлана специално за тях.
Поздравление и пожелания към тях по случай абитуриентския им бал и за успешен път и реализация в живота отправи зам.-кметът Маргарита Георгиева. Тя им пожела още, да се завърнат в родния град и да помогнат за съживяването и развитието на общината.
След края на церемонията се състоя празничен концерт на народния певец Иван Дяков по случай Деня на Тополовград. Той също пожела на тополовградските абитуриенти успешен и ползотворен път в живота. С емоционалните си изпълнения певецът накара събралите се да се включат в хора̀та, които се извиха на площада в Тополовград.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 31, 2019 10:49
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.