Земеделски производители разговаряха с началници от Областна служба по земеделие

Лора Величкова
От Лора Величкова юли 25, 2015 18:42

Земеделски производители разговаряха с началници от Областна служба по земеделие

Акценти

  • Собствениците и ползвателите, които все още не са подали декларации по чл. 69 и/или заявления по чл. 70 от ППЗСПЗЗ, да го направят веднага

Свързани публикации

Среща със земеделските производители от община Болярово със служители от Областна служба по земеделие – Ямбол се проведе в петък, 24 юли. На нея присъства директорът Стоян Кунев, началникът на Пенка Михайлова и експертът по икономически дейности в община Болярово Жельо Желев.

Те информираха земеделските производители за новостите и изискванията за изготвяне на доброволни споразумения за стопанската 2015-2016 година, регистриране на правните основания за ползване на земеделските земи, срокове за регистрацията и други въпроси свързани с предстоящата кампания за сключване на споразуменията.

В тази връзка напомниха на собствениците и ползвателите, които все още не са подали декларации по чл. 69 и/или заявления по чл. 70 от ППЗСПЗЗ, да представят такива в Общинска служба по земеделие – Елхово, офис Болярово в най-кратък срок, но не по-късно от 31юли 2015 г.

В края на срещата господин Кунев и госпожа Михайлова разясниха основното при промените и новите изисквания и отговориха на конкретни въпроси на земеделските производители.

Лора Величкова
От Лора Величкова юли 25, 2015 18:42
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Кристина Георгиева юли 21, 11:50

    Земеделските стопани, които искат да разширят, модернизират, оборудват или изградят своите стопансктва могат да се възползват от мерки 4.1 и 4.2 от ПРСР. Информация, за това кой и за какво може да кандидатства и какъв е размерът на финансирането може да бъде намерена тук: http://goo.gl/e0NrBK
    Това е една добра възможност, която не трябва да се пропуска!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.