Земеделски производители разговаряха с началници от Областна служба по земеделие

Лора Величкова
От Лора Величкова юли 25, 2015 18:42

Земеделски производители разговаряха с началници от Областна служба по земеделие

Акценти

  • Собствениците и ползвателите, които все още не са подали декларации по чл. 69 и/или заявления по чл. 70 от ППЗСПЗЗ, да го направят веднага

Свързани публикации

Среща със земеделските производители от община Болярово със служители от Областна служба по земеделие – Ямбол се проведе в петък, 24 юли. На нея присъства директорът Стоян Кунев, началникът на Пенка Михайлова и експертът по икономически дейности в община Болярово Жельо Желев.

Те информираха земеделските производители за новостите и изискванията за изготвяне на доброволни споразумения за стопанската 2015-2016 година, регистриране на правните основания за ползване на земеделските земи, срокове за регистрацията и други въпроси свързани с предстоящата кампания за сключване на споразуменията.

В тази връзка напомниха на собствениците и ползвателите, които все още не са подали декларации по чл. 69 и/или заявления по чл. 70 от ППЗСПЗЗ, да представят такива в Общинска служба по земеделие – Елхово, офис Болярово в най-кратък срок, но не по-късно от 31юли 2015 г.

В края на срещата господин Кунев и госпожа Михайлова разясниха основното при промените и новите изисквания и отговориха на конкретни въпроси на земеделските производители.

Лора Величкова
От Лора Величкова юли 25, 2015 18:42
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Кристина Георгиева юли 21, 11:50

    Земеделските стопани, които искат да разширят, модернизират, оборудват или изградят своите стопансктва могат да се възползват от мерки 4.1 и 4.2 от ПРСР. Информация, за това кой и за какво може да кандидатства и какъв е размерът на финансирането може да бъде намерена тук: http://goo.gl/e0NrBK
    Това е една добра възможност, която не трябва да се пропуска!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.