Заведенията на открито пак се изпълват с посетители

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 30, 2020 14:20

Заведенията на открито пак се изпълват с посетители

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, # 41/925, година XVII, 30 октомври – 5 ноември 2020 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Няколко дни след 22 октомври, когато излезе заповедта за носенето на маските, жителите на Тополовград почти престанаха да ходят по заведенията, дори и на открито.
От началото на тази седмица това се промени, може би и поради хубавото време, кафенетата по централната улица на града лека полека отново започнаха да се запълват с посетители. Най-нетърпеливите бързат още сутринта да заемат местата си, а до към обяд всичко е вече почти запълнено.
От страна на собствениците се спазват съответните мерки и засега няма произшествия с предупреждения и актове.
Много интересно бе и поведението на повечето хора в последните дни на миналата седмица. По улиците вървяха свити и сякаш изплашени хора с маски навсякъде на открито и не смееха дори да се разминават на близко разстояние и да се поздравяват. Кой разбрал, кой не, кой от страх от заразяване, кой от страх от глоба, но маските се носеха навсякъде. Постепенно положението се промени и сега повечето хора слагат маски почти само при влизане в закрити помещения – търговски обекти, аптеки, офиси, институции и или ако са събрани на по-голяма група.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 30, 2020 14:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 471 249 преглеждания