Завършващите в Симеоновград бяха на коктейл в ОбА

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 1, 2019 07:15

Завършващите в  Симеоновград бяха  на коктейл в ОбА

С коктейл във фоайето на Общинска администрация Симеоновград, започна балната вечер за абитуриентите от СУ „Климент Охридски“.
Завършващите от Випуск 2019 година, придружени от класния си ръководител и директора на училището, бяха любезно посрещнати от домакините, които им пожелаха попътен вятър и както традицията повелява си казаха „Наздраве!“.
След това абитуриентите минаха през центъра на града, отправяйки се към площада, от който отпътуваха към ресторант в Хасково, където се състоя тяхната бална вечер.

В един от ресторантите в парк Кенана празнуваха едновременно зрелостниците от СУ „Св. Климент Охридски“ – Стамболово и от СУ „Димитър Маджаров“ – Маджарово.
Абитуриентите от стамболовското училище се събраха на алеята пред ресторанта, където имаше много снимки и скандирания до 12. Те са 25 от специалността „готвачи“. От училището се похвалиха, че това е първият випуск, който е карал практики в ресторанти в Лондон, Берлин и Португалия.
Първенец на випуска е пълната отличничка Нигяр Ахмед.
15 задружни абитуриенти, специалност „автотранспорт“ от СУ „Димитър Маджаров“ празнуваха в областния град. Тук първенец на випуска е пълната отличничка Хавзе Гюрсел.

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 1, 2019 07:15
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 128 207 преглеждания