Завършващите в Симеоновград бяха на коктейл в ОбА

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 1, 2019 07:15

Завършващите в  Симеоновград бяха  на коктейл в ОбА

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #20/149, 31 май - 2 юни 2019 г.

Свързани публикации

С коктейл във фоайето на Общинска администрация Симеоновград, започна балната вечер за абитуриентите от СУ „Климент Охридски“.
Завършващите от Випуск 2019 година, придружени от класния си ръководител и директора на училището, бяха любезно посрещнати от домакините, които им пожелаха попътен вятър и както традицията повелява си казаха „Наздраве!“.
След това абитуриентите минаха през центъра на града, отправяйки се към площада, от който отпътуваха към ресторант в Хасково, където се състоя тяхната бална вечер.

В един от ресторантите в парк Кенана празнуваха едновременно зрелостниците от СУ „Св. Климент Охридски“ – Стамболово и от СУ „Димитър Маджаров“ – Маджарово.
Абитуриентите от стамболовското училище се събраха на алеята пред ресторанта, където имаше много снимки и скандирания до 12. Те са 25 от специалността „готвачи“. От училището се похвалиха, че това е първият випуск, който е карал практики в ресторанти в Лондон, Берлин и Португалия.
Първенец на випуска е пълната отличничка Нигяр Ахмед.
15 задружни абитуриенти, специалност „автотранспорт“ от СУ „Димитър Маджаров“ празнуваха в областния град. Тук първенец на випуска е пълната отличничка Хавзе Гюрсел.

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 1, 2019 07:15
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.