Завърши първият тенис турнир в Любимец

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова май 5, 2016 07:43

Завърши първият тенис турнир в Любимец

Акценти

  • Атанас Евтимов и Йордан Караджов заеха първото място, на второ се класираха Велин Иванов и Симеон Янков, а на трето - Димо Димитров и Огнян Марков.

Свързани публикации

Първият турнир по двойки тенис на корт „Купата на кмета“ в Любимец завърши. Спортното събитие се проведе в рамките на три дни – от 29 април до 1 май, на корта на спортна зала „Марица“ в града. Инициатори за провеждането на турнира са повече от десет местни двойки, които се включиха в оспорвана надпревара.

Турнирът се проведе под патронажа на Кмета на общината Анастас Анастасов, който осигури наградния фонд за победителите.

След тридневната игра като най-добри тенисисти се откроиха двойките: Атанас Евтимов и Йордан Караджов, които заеха първото място, на второ се класираха Велин Иванов и Симеон Янков, а на трето – Димо Димитров и Огнян Марков.

Христо Христозов – секретар на общината връчи на победителите купи и медали. Той поздрави всички за добрата игра и им пожела да продължават да се усъвършенстват и развиват този спорт в града ни. След награждаването господин Христозов връчи статуетки и на номинираните. В категорията „Най-много Ас-а“ победител стана Иван Ангелов, а статуетката за най-възрастен играч получи Огнян Марков.

След приключване на състезанието любителите на тениса на корт и организаторите обсъдиха идеите си за провеждане на следващия турнир, който по всяка вероятност ще бъде в периода – края на м. септември – началото на м. октомври тази година.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова май 5, 2016 07:43
Напиши коментар

2 Коментара

  1. kavi sa teq май 5, 22:49

    Какъв турнир по тенис? Тези балъци не знаят как да държат ракетата.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 866 980 преглеждания