Заслужена победа на хасковските хандбалистки над „Поморие“

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 14, 2014 20:18

Заслужена победа на хасковските хандбалистки  над „Поморие“

Акценти

  • Въпреки грубата игра на "Поморие, „Хасково“ завоюва една достойна победа

Свързани публикации

Женският хандбален тим на Хасково победи „Поморие“ с 30:25 в 11-я кръг на „А“ Републиканска хандбална група. Първото полувреме завърши с 13:8 в полза на домакините.

Втората част бе доста оспорвана, но червените състезателки запазиха преднината си през цялото време, като не позволиха на „Поморие“ да се доближат до тях с по- малко от 4 точки.

„Много лоша ни е програмата, три седмици почиваме, а след това играем два мача един след друг. Сега като хванем ритама на мачовете ще започнем да играем още по – добре. С всеки изминал мач момичетата се сработват все повече“, коментира президента на клуба Марияна Стаматова.

Червената състезателка Меги Кънева се превърна в гол майстор на мача с 10 точни попадения.

С тази победа ХК „Хасково“ завърши пролетния полусезон с набор от 4 точки и се изравнява с тима на „Поморие“. Следващата среща на победителките ще бъде с отбора на Свиленград на 21 февруари догодина.

Сега червените състезателки ще се отдадат на заслужена почивка. „Надявам се да успея да събера отбора през януари или февруари на лагер, за да могат да влезнат в ритъм преди предстоящата среща догодина. Имаме покана за лагер в Турция, но ще видим какви ще са финансовите условия преди да вземем окончателното решение. Ако можем да ги осъществим ще заминем за Истанбул за 3 дена. Там ще направим няколко контроли с техният отбор „Юлски дар“, който играе в шампионска лига“, съобщи президента на ХК „Хасково“.

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 14, 2014 20:18
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.