Защо маркировката по пътищата в общината не е като в съседната Елхово?

Стоян Тонев
От Стоян Тонев декември 15, 2020 15:31

Защо маркировката по пътищата в общината не е като в съседната Елхово?

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, # 47/931 година XVII, 11 - 17 декември 2020 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Има коренна разлика в хоризонтална маркировка по шосетата на община Елхово и община Тополовград. Това става ясно особено през нощта, когато има и мъгла.
Ако човек пътува с автомобил от Елхово към Тополовград по тъмно, докато е на територията на Ямболска област, проблеми няма. От двете страни на пътя и по средата му са опънати бели, хубави линии, по които ориентацията е прекрасна, въпреки мъглата. Проблемите идват след моста на р. Тунджа преди с. Княжево, където навлизайки в територията на област Хасково линиите изчезват. От време на време се появява някакво бледо подобие на осева /средна /линия, а отстрани на пътя за Тополовград не се виждаха никакви. Като се прибави към това тъмнината, мъглата и коли, чиито водачи не са се постарали да видят, как светят фаровете им, пътуването се превръща в изпитание и приключение с не добри усещания и изживявания.
Въпросът за пътната маркировка бе поставян и от общински съветници на заседание на Общинския съвет, но както се вижда особена полза няма. В момента пътищата в Тополовградска община са в лошо състояние, а нямат и маркировката, която е изключителна важна в тези къси, мъгливи зимни дни.

Снимка е илюстративна.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев декември 15, 2020 15:31
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама