Заради кражба на вода, жена ще се труди в полза на обществото

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 23, 2017 13:51

Заради кражба на вода, жена ще се труди в полза на обществото

Тополовградскиятсъд призна за виновна А.М.Д., с начално образование, неомъжена, безработна, неосъждана, за това, че на 5 юли 2017 г. „сама е осъществила неправомерно присъединяване към водоснабдителната система на „В и К” ЕООД – Стара Загора, район Тополовград, чрез поставяне на гумен маркуч към метален кран, водещ към главния водопровод.“ По този начин тя е избегнала отчитане и плащане на потребената вода,
Съдът я осъди на пробация и задължителна регистрация по настоящ адрес за срок от осем месеца с периодичност на явяване и подписване пред пробационен служител два пъти седмично. Освен това тя ще трябва да даде безвъзмезден труд в полза на обществото от 100 часа годишно.
На основание чл.55, ал.3 от НК не се налага по-лекото наказание – глоба, което законът предвижда наред с наказанието „лишаване от свобода”.
На 12 октомври, във връзка с постъпил сигнал, от служители на РУ-Елхово е извършена полицейска проверка в имот в града, обитаван от 72-годишен мъж. Установено е, че без да притежава необходимите документи той е складирал в двора си около 3,7 куб.м. дърва от общински горски фонд в землището на Елхово. По случая е образувана преписка.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 23, 2017 13:51
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.