Започна ремонт по проект на детските градини в община Любимец

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 16, 2018 18:25

Започна ремонт по проект на детските градини в  община Любимец

Със символична първа копка и реални строително-ремонтни дейности започна ремонтът на детска градина „Рай“. Освен в града, той ще се извършва във филиалите в селата с. Малко Градище и с. Лозен.
Проектът е за „Реконструкция, ремонт, обзавеждане и оборудване на Целодневна детска градина “Рай“ и за извършване на основен ремонт на сградите на детските заведения в двете села. Ще има подмяна на дограмата, външно саниране, топло- и хидроизолация на покривите, изграждане на отоплителна инсталация със самостоятелен котел на биогориво – пелети, подмяна на оборудването – кътове за игра, спални помещения, приемни за децата и административна част.
Проектът е по Мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони“ по Програма за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г. и е на стойност 1 757 520,04 лв. с ДДС.
Изпълнител е дружеството „Бул кан проект“ ЕООД, София. В обществената поръчка участваха още „Пи Ес Пи“, ЕООД, София, „Меаца“ ЕООД, Кърджали, ЕТ „Марчела – 90 – Златко Марчев“, Хасково.
Срокът на изпълнение на поръчката е 180 дни от датата на съставяне на Акт, обр. 2.2.
Дружеството “Бул кан проект“ ЕООД, с адрес – София, район “Триадица”, бул. „България“ No 111, комплекс „Ембасисуитс“, сграда А, ет. 3, офис 7. То е създадено през 2015 г., като едноличен собственик е бил Цветанка Минкова Бакалова. През 2017-та собствеността е прехвърлена на Ивайло Иванов Пашов.
Източник: Търговски регистър.
Снимка: ОбА – Любимец

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 16, 2018 18:25
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.