Започна ремонт по проект на детските градини в община Любимец

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 16, 2018 18:25

Започна ремонт по проект на детските градини в  община Любимец

Със символична първа копка и реални строително-ремонтни дейности започна ремонтът на детска градина „Рай“. Освен в града, той ще се извършва във филиалите в селата с. Малко Градище и с. Лозен.
Проектът е за „Реконструкция, ремонт, обзавеждане и оборудване на Целодневна детска градина “Рай“ и за извършване на основен ремонт на сградите на детските заведения в двете села. Ще има подмяна на дограмата, външно саниране, топло- и хидроизолация на покривите, изграждане на отоплителна инсталация със самостоятелен котел на биогориво – пелети, подмяна на оборудването – кътове за игра, спални помещения, приемни за децата и административна част.
Проектът е по Мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони“ по Програма за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г. и е на стойност 1 757 520,04 лв. с ДДС.
Изпълнител е дружеството „Бул кан проект“ ЕООД, София. В обществената поръчка участваха още „Пи Ес Пи“, ЕООД, София, „Меаца“ ЕООД, Кърджали, ЕТ „Марчела – 90 – Златко Марчев“, Хасково.
Срокът на изпълнение на поръчката е 180 дни от датата на съставяне на Акт, обр. 2.2.
Дружеството “Бул кан проект“ ЕООД, с адрес – София, район “Триадица”, бул. „България“ No 111, комплекс „Ембасисуитс“, сграда А, ет. 3, офис 7. То е създадено през 2015 г., като едноличен собственик е бил Цветанка Минкова Бакалова. През 2017-та собствеността е прехвърлена на Ивайло Иванов Пашов.
Източник: Търговски регистър.
Снимка: ОбА – Любимец

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 16, 2018 18:25
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама