Започна подаването на документи за „Старт на кариерата“

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 25, 2016 10:18

Започна подаването на документи за „Старт на кариерата“

Акценти

  • За повече информация , може да се обадите на телефони: 0373 8 3112 или 0373 8 2765 или да посетите Дирекция ”Бюро по труда” гр. Харманли, стая отдел АППТ.

Свързани публикации

Започна процедурата за набиране на кандидати за работа по програма „Старт на кариерата“, която се реализира от Министерството на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта. Инициативата дава възможност на млади висшисти (до 29 години) да работят 9 месеца през 2017 г. в министерства, агенции, областни и общински администрации и да натрупат трудов стаж и опит в своята специалност.

По програмата са обявени 2208 работни места. 1494 са в министерства,   институции и техните агенции и териториални поделения, 55 са за областни управи и 659 за общински администрации. Диапазонът на търсените от работодателите специалисти е обширен. Търсят се младежи, завършили специалности от областта на социалните, стопански и правни науки, както и информатика, компютърни системи и технологии, комуникационна и компютърна техника, инженерни специалности. Работни места има и за специалисти в сферата на аграрните науки и ветеринарната медицина.

Желаещите могат да подават документите си в бюрата по труда от днес до 18 ноември. Условието за участие е тяхното образование и квалификация да съответстват на изискванията на заявените работни места по програмата.

Пълният списък на обявените работни места по процедурата, условията и необходимите документи за кандидатстване може да намерите на  интернет-страниците на Министерството на труда и социалната политика https://www.mlsp.government.bg/index.php?section=POLICIESI&lang=&I=250 и на Агенцията по заетостта (http://www.az.government.bg/).

На територията, обслужвана от Дирекция ”Бюро по труда” гр. Харманли са обявени:

  • по квота №1: 1 работно място в Д”БТ” гр. Харманли, отдел ПУ, по 1 работно място в Д”СП” Тополовград и Д”СП” Харманли; отдел Социална закрила, по 1 работно място в Общински служби по земеделие – Харманли, Симеоновград и Тополовград.
  • по Квота №3: 3 бр. работни места в Община Харманли и 3 бр. работни места в Община Тополовград.

25.10.2016г.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 25, 2016 10:18
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама