Започна фестивалът на духовите оркестри в Свиленград

Даниел Делчев
От Даниел Делчев октомври 17, 2014 13:12

Започна фестивалът на духовите оркестри в Свиленград

Акценти

  • С дефиле по главната улица в Свиленград започна фестивалът на духовите оркестри
  • Участниците които зарадваха жителите на града са Представителният духов оркестър на МВР, Общинският духов оркестър от съседния турски град Одрин, оркестрите на Хасково и Димитровград и оркестърът на домакините „Костадин Манов”

Свързани публикации

С дефиле по главната улица в Свиленград започна фестивалът на духовите оркестри. Участниците, които зарадваха жителите на града, са: Представителният духов оркестър на МВР, Общинският духов оркестър от съседния турски град Одрин, оркестрите на Хасково и Димитровград и оркестърът на домакините „Костадин Манов”.

Мажоретките от СК „Изида“ – Свиленград, заедно със свиленградския оркестър изнесоха общо изпълнение на площад „5 октомври“, след което музикалното събитие продължи на сцената на читалището. Там официалното откриване направи зам.-кметът на общината Мария Костадинова, а веднага след нея публиката стана на крака от съвместното изпълнение на известната свиленградска певица Надя Казакова, заедно с оркестъра домакин.

Община Свиленград ще се опита да направи фестивала на духовите оркестри традиционен за града, за да може да зарадва всички любители на духовата музика и многобройните фенове на местния духов оркестър.

1468 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Даниел Делчев
От Даниел Делчев октомври 17, 2014 13:12
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар