Започна фестивалът на духовите оркестри в Свиленград

Даниел Делчев
От Даниел Делчев октомври 17, 2014 13:12

Започна фестивалът на духовите оркестри в Свиленград

Акценти

  • С дефиле по главната улица в Свиленград започна фестивалът на духовите оркестри
  • Участниците които зарадваха жителите на града са Представителният духов оркестър на МВР, Общинският духов оркестър от съседния турски град Одрин, оркестрите на Хасково и Димитровград и оркестърът на домакините „Костадин Манов”

Свързани публикации

С дефиле по главната улица в Свиленград започна фестивалът на духовите оркестри. Участниците, които зарадваха жителите на града, са: Представителният духов оркестър на МВР, Общинският духов оркестър от съседния турски град Одрин, оркестрите на Хасково и Димитровград и оркестърът на домакините „Костадин Манов”.

Мажоретките от СК „Изида“ – Свиленград, заедно със свиленградския оркестър изнесоха общо изпълнение на площад „5 октомври“, след което музикалното събитие продължи на сцената на читалището. Там официалното откриване направи зам.-кметът на общината Мария Костадинова, а веднага след нея публиката стана на крака от съвместното изпълнение на известната свиленградска певица Надя Казакова, заедно с оркестъра домакин.

Община Свиленград ще се опита да направи фестивала на духовите оркестри традиционен за града, за да може да зарадва всички любители на духовата музика и многобройните фенове на местния духов оркестър.

1468 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Даниел Делчев
От Даниел Делчев октомври 17, 2014 13:12
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.