Заместник-министър откри нови офиси в Любимец

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова февруари 27, 2017 17:56

Заместник-министър откри нови офиси в Любимец

Заместник-министър присъства на откриваното на нови офиси на Социално подпомагане в Любимец. Това стана с тържествена церемония и отслужване на водосвет за здраве и благоденствие. Събитието се състоя на 16 февруари и на него представител на Министерството на труда и социалната политика бе Ивайло Иванов. Той, заедно с кмета инж. Анастас Анастасов и директора на социалната служба в Свиленград Росица Христова прерязаха лентата.
Официалните лица и присъстващите гости имаха възможност да разгледат обновените офиси на социалните работници.
Кметът Анастас Анастасов поздрави социалните работници и им пожела „да не спират да бъдат опора на най-уязвимите хора в трудните им моменти“. Той подари на госпожа Христова букет цветя и авторска картина, а на Ивайло Иванов връчи плакет със символа на община Любимец и пожелания за бъдещо ползотворно сътрудничество.
Община Любимец предостави помещенията безвъзмездно за управление на Дирекция социално подпомагане. Ремонтът им стартира през лятото на 2016 г. и приключи малко преди Коледно-новогодишните празници. В службата има осигурена достъпна среда за лицата с увреждания, има изградена приемна за граждани, отделна стая за работа с деца и не на последно място – по-добри условия за труд на социалните работници.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова февруари 27, 2017 17:56
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама