Зам.-председател на ДАМС и кмет откриха ремонтирана борцова зала

Георги Николов
От Георги Николов април 17, 2008 16:48

Зам.-председател на ДАМС и кмет откриха ремонтирана борцова зала

Акценти

  • Официалните гости наградиха победителите в общинските ученически турнири по народна топка, футбол и лека атлетика.

Свързани публикации

Заместник- председателят на ДАМС, проф. Веселин Маргаритов и кметът на Харманли Михаил Лисков прерязаха лентата на обновената бивша борцова зала на стадион „Хеброс“. Сега тя се нарича многофункционална спортна зала, реконструирана в такава със средства на ДАМС по проект на общината.

„Това е част от последователната ни работа за осигуряване на най-добри условия за харманлийските спортисти и състезатели, включително и през зимата“, каза при откриването градоначалникът Лисков.

„Спряхме се на Харманли и одобрихме проекта, защото и аз, и госпожа Весела Лечева имахме доверие в общинското ръководство, че този проект ще бъде изпълнен качествено и в срок“, заяви проф. Маргаритов.
След церемонията по откриването, декорирана от духов оркестър и мажоретки, присъстващи и гости разгледаха залата.

Събитието се превърна в спортен празник. Заместник- председателят на ДАМС, кметът, както и зам. – кметът инж. Гено Генев и председателят на ОбС д-р Пламен Делчев наградиха победителите в общинските ученически турнири по народна топка, футбол и лека атлетика.
Ето и призьорите – шампион по футбол за 2-4 клас стана НУ „Алеко Константинов“, при 5-8 клас първото място зае СОУ „Н. Рилски“. В турнирната дисциплина народна топка победиха отново, но този път момичетата на НУ „А. Константинов“ във възрастовата група 2-4 клас. При 5-8 клас за народна топка първият отбор на ОУ „Ив. Вазов“ се изкачи най-високо на стълбицата за награждаване, вторият отбор на училището пък зае третото място. В лекоатлетическото състезание доминираха Галина Николова, Ивона Сураджиева, Ива Димова, Григория Добромирова, шампионът Росен Карамфилов и други изявени лекоатлети.

Отделно, проф. Маргаритов раздаде награди топки от името на селекционера на националния тим по футбол Пламен Марков на различните възрастови футболни формации на СФК „Хеброс“.

Зам. председателят на ДАМС награди със спортен екип и голмайстора на полусезона от ФК „Хеброс 1921“ – Делян Ташев.

Георги Николов
От Георги Николов април 17, 2008 16:48
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 864 713 преглеждания