„Заедно за Харманли” отбеляза една година добри дела

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 22, 2015 12:26

„Заедно за Харманли” отбеляза една година добри дела

С много емоционален Концерт-спектакъл Гражданско движение „Заедно за Харманли” отбеляза вчера 1 година от своето създаване. Въпреки промяната на мястото на събитието, наложила се в последния момент заради лошото време, залата на НЧ „Дружба” посрещна близо 400 гости, дошли да уважат най-голямата гражданска организация на Харманли.

В Концерт-спектакъла участваха само местни изпълнители, които бяха бурно аплодирани от публиката. ДВГ „Щастливци”, с ръководител Петя Карабакалова доказаха, че могат да направят щастлива всяка публика. Българските ритми, както подобаваха на български рожден ден, бяха подарък от Танцов клуб „Ритмика”, аплодиран на крака. Невероятната Валентина Александрова , звезда от „Стар Академи” и певецът Георги Желев пък взривиха публиката и направиха шоуто незабравимо.

Тодор Тодоров, председател на УС на Гражданско движение „Заедно за Харманли” приветства гостите заедно със своя екип. „Като погледнем назад, виждаме колко много неща сме направили като организация, а напред са големите ни цели за едно по-добро бъдеще на Харманли. Има много неща, които трябва да се свършат в спешен порядък, за да може общината ни да стане достойно за живот и развитие място. Именно затова избрахме да участваме на изборите с листа за общински съветници, за да бъдем Гласа на гражданите там”, каза г-н Тодоров. На 25 октомври, няколко дни след първия си рожден ден, организацията участва на изборите със знаковия номер 1 с листа за общински съветници, под името ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ. Така се казва партията, дала им своя мандат, тъй като закона не допуска граждански организации до избори. Г-н Тодоров още веднъж изказа пред всички единодушната подкрепа на движението за кандидата за кмет на ПП ГЕРБ Мария Киркова, в чието лице виждат един достоен бъдещ градоначалник.

За една година „Заедно за Харманли”, учредено на 21 октомври, 2014 г. от деветима ентусиасти, се наложи като защитник на обществения интерес, непримирим бунтар за правда и радетел на истината. В момента се очакват резултатите от едно мащабно начинание на движението – предпроектното проучване за причините за наводненията в ниските части на Харманли, след което местната управа трябва да изготви проект за тяхното преодоляване.

На концерта бяха получени цветя и сърдечен поздрав за първата годишнина на движението от Мария Киркова, кандидат за кмет от ПП ГЕРБ.

DSC_0083 DSC_0095 DSC_6444 DSC_6457 DSC_6492 valq i gogo jelev

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 22, 2015 12:26
Напиши коментар

2 Коментара

  1. наблюдател октомври 22, 15:36

    Къде е публиката?

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 910 646 преглеждания