„Заедно за Харманли“ организира Благотворителна вечер

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 8, 2014 11:33

„Заедно за Харманли“ организира Благотворителна вечер

Акценти

 • Средствата, набрани от благотворителния търг на вечерта, ще послужат за закупуването на най-необходимите неща за детските градини в Харманли

Свързани публикации

Новосъздаденото гражданско движение „ЗАЕДНО ЗА ХАРМАНЛИ“ организира първото си обществено мероприятие преди Коледно-Новогодишните празници.  Младите хора от организацията са се спрели на идеята за благотворителна вечер, която ще се проведе на 18 декември /четвъртък/, от 19 ч. в снекбар „Турист“ в Харманли. Средствата, набрани от благотворителния търг на вечерта, ще послужат за закупуването на най-необходимите неща за детските градини в Харманли – напр. обзавеждане на детски кът, компютър и т.н.  Мероприятието вече е разгласено чрез социалната мрежа „Фейсбук“. То ще бъде придружено и от Благотворителна кампания с празнични картички, за да може начинанието да достигне до повече хора, желаещи да помогнат.

Гражданско движение „ЗАЕДНО ЗА ХАРМАНЛИ“ бе учредено преди седмица и веднага започна обществена дейност, каквато е и идеята за неговото създаване – изцяло в обществена полза. За председател на Управителния съвет бе избран Тодор Тодоров (на снимката), негови заместници са Светлана Николова и Янко Янков, а секретар е Татяна Тодорова. „Вярваме, че твоят град – това си ти. Ако и ти вярваш в това, значи си един от нас“, написаха младите хора при представянето си, които са амбицирани да работят за благото на родното си място.

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 8, 2014 11:33
Напиши коментар

4 коментара

 1. Anticomo декември 8, 20:31

  Znachi edni subirat pari za detskite gradini a drugi harchat pari OT detskite gradini….hm i tova ako ne e parodiq zdrave mu kaji..!!!

  Отговори на този коментар
 2. Magdalena декември 8, 13:54

  Браво! Заради такива хора си заслужава да се бориш за бъдещето както на Харманли, така и на България! Успех в това прекрасно начинание, с Вас сме!

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.