„Заедно за Харманли“ кани гражданите на Първото общо събрание на движението

Сакар нюз
От Сакар нюз март 23, 2015 13:55

„Заедно за Харманли“ кани гражданите на Първото общо събрание на движението

Акценти

  • Ще бъдат обсъдени теми, които вълнуват харманлийци, ще се търси решение на наболели проблеми, свързани с града и ще бъдат набелязани приоритети за работа.

Свързани публикации

Първото общо събрание на Гражданско движение „Заедно за Харманли“ ще се проведе на 26 март /четвъртък/, от 17.30 ч. в Конферентната зала на Културен център – Харманли. На него са поканени гражданите на Харманли. На събранието ще бъдат обсъдени теми, които вълнуват харманлийци, ще се търси решение на наболели проблеми, свързани с града и ще бъдат набелязани приоритети за работа. „Целта е една – достоен живот за всички нас в родния ни град и достойно бъдеще за децата ни – тук, в Харманли!“, написаха представителите на движението на страницата си във „Фейсбук“ в своята покана към гражданите.

„Заедно за Харманли“ не е политическа организация, а е учредено и регистрирано изцяло в обществена полза. Движението вече участва активно в обществения живот на града, реализира успешно много инициативи и предприема нови, и среща все повече симпатизанти сред харманлийци. На първото събрание ще присъстват всички негови учредители и представители на Управителния съвет и ще отговорят на въпросите на гражданите.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 23, 2015 13:55
Напиши коментар

1 Коментар

  1. доко доко март 23, 21:27

    Ще има ли скара – бира и кючеци ?

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама