„Заедно за Харманли“ издигна достойна листа с кандидати за общински съветници

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 27, 2015 09:17

„Заедно за Харманли“ издигна достойна листа с кандидати за общински съветници

Toва стана в Деня на Независимостта

Гражданско движение „Заедно за Харманли“, с подкрепата на ПП „Обединени земеделци“ издигна своята листа с кандидати за общински съветници точно на 22 септември – Денят на независимостта на България. От движението поясниха, че изборът на дата не е случаен. Ето какво написаха в своята страница:“ Харманлийци, българи, приятели, на този горд ден, символ на лъвския дух на българина и неговия изконен стремеж към независимост, нека си припомним един кратък откъс от Манифеста на Фердинанд I за обявяване на независимостта ни: „Винаги миролюбив, моят Народ днес копнее за своя културен и икономически напредък; в това направление нищо не бива да спъва България; нищо не треба да пречи за преуспяването ѝ. Такова е желанието на Народа ми, такава е неговата воля – да бъде според както той иска.“.
Не е ли това днес желанието и на Харманли? Не е ли това справедливото искане на харманлиеца за културен и икономически напредък, станали ни нужни повече от всякога? Достоен и уреден живот в родното място на всеки – заслужавате го съграждани, сънародници, приятели“.
Гражданско движение „Заедно за Харманли“  издигна 21 кандидати за общински съветници, сред които едни от най-уважаваните хора в града. Всеки кандидат ще бъде представен поотделно на тяхната страница и на срещи с граждани.
„Заедно за Харманли“ участва в местните избори, благодарение на подкрепата на една малка земеделска партия – „Обединени земеделци“.  Изборният закон в Р България не позволява на гражданските организации да участват самостоятелно на избори. В продължение на година най-голямата гражданска организация на Харманли срещна много симпатизанти благодарение на активната си дейност в обществена полза.

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 27, 2015 09:17
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.