„Заедно за Харманли“ издигна достойна листа с кандидати за общински съветници

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 27, 2015 09:17

„Заедно за Харманли“ издигна достойна листа с кандидати за общински съветници

Toва стана в Деня на Независимостта

Гражданско движение „Заедно за Харманли“, с подкрепата на ПП „Обединени земеделци“ издигна своята листа с кандидати за общински съветници точно на 22 септември – Денят на независимостта на България. От движението поясниха, че изборът на дата не е случаен. Ето какво написаха в своята страница:“ Харманлийци, българи, приятели, на този горд ден, символ на лъвския дух на българина и неговия изконен стремеж към независимост, нека си припомним един кратък откъс от Манифеста на Фердинанд I за обявяване на независимостта ни: „Винаги миролюбив, моят Народ днес копнее за своя културен и икономически напредък; в това направление нищо не бива да спъва България; нищо не треба да пречи за преуспяването ѝ. Такова е желанието на Народа ми, такава е неговата воля – да бъде според както той иска.“.
Не е ли това днес желанието и на Харманли? Не е ли това справедливото искане на харманлиеца за културен и икономически напредък, станали ни нужни повече от всякога? Достоен и уреден живот в родното място на всеки – заслужавате го съграждани, сънародници, приятели“.
Гражданско движение „Заедно за Харманли“  издигна 21 кандидати за общински съветници, сред които едни от най-уважаваните хора в града. Всеки кандидат ще бъде представен поотделно на тяхната страница и на срещи с граждани.
„Заедно за Харманли“ участва в местните избори, благодарение на подкрепата на една малка земеделска партия – „Обединени земеделци“.  Изборният закон в Р България не позволява на гражданските организации да участват самостоятелно на избори. В продължение на година най-голямата гражданска организация на Харманли срещна много симпатизанти благодарение на активната си дейност в обществена полза.

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 27, 2015 09:17
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар