Задържаха крадци на електронна техника и злато

Сакар нюз
От Сакар нюз август 31, 2020 14:51

Задържаха крадци на електронна техника и злато

Акценти

  • От бюлетина става ясно още, че полицаи от РУ - Харманли са иззели 850 литра безакцизен алкохол.

Свързани публикации

През изминалите дни са разкрити няколко лица, извършили кражби на телевизори, лаптопи и злато, съобщават от пресцентъра на МВР.

Мъж на 51 г. и 24-годишно момиче са уличени в извършване на домова кражба. Преди 3 дни, двамата от с. Иваново проникнали през отворен прозорец в дом на улица „Екзарх Йосиф“ в Симеоновград и задигнали телевизор. След като собственикът подал сигнал, извършителите са установени, като мъжът е в процес на издирване. Партньорката му признала деянието и върнала инкриминираната вещ с протокол.

Също за кражба от дом в Харманли е задържан като съпричастен 29-годишен мъж. В рамките на десетина дни той откраднал 2 телевизора, 2 лаптопа и златни накити около 8 грама от апартамент на булевард „България“, в който проникнал чрез отключване.

От бюлетина става ясно още, че полицаи от РУ – Харманли са иззели 850 литра безакцизен алкохол. На 28 август, в 13:30 ч., полицаите съвместно с митнически служители са извършили проверка в склад и къща в града.

В складовото помещение на улица „19 февруари“ са открити 550 литра алкохол в пластмасови туби, а в гаража на къщата на улица „Майор Чуков“ – още 300 литра в бидон.

И двете помещения са обитавани от 62-годишен харманлиец, който е задържан до 24 часа.

Сакар нюз
От Сакар нюз август 31, 2020 14:51
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама