Арестуваха четирима харманлйци за отвличане на дете

Сакар нюз
От Сакар нюз април 20, 2017 22:07

Арестуваха четирима харманлйци за отвличане на дете

Акценти

  • Те са заподозрени, че са съпричастни към извършено изнудване

Свързани публикации

От полицията съобщават, че са задържани 8 мъже, заподозрени в каналджийство и изнудване. Операцията е била проведена под надзора на прокуратурата, а арестуваните са задържани в Свиленград и София. Има съмнения за извършено изнудване на семейство от Ирак.
Те преминали нелегално границата ни с Турция на 16 април, със 7-годишното им дете. Те били засечени от граничарите и обяснили, че каналджии са отвлекли едногодишната им дъщеря. Заедно с тяхна роднина и други нелегални мигранти, качили детето в автомобил и го отвели на неизвестен адрес, а после започнало изнудването за пари.
При акция на територията на Свиленград криминалистите задържали 9 български граждани, заподозрени за участие в извършеното престъпление.

В хода на операцията, на територията на София, полицаите засекли автомобил, в който заедно с 8 чужденци е открито и детето. Спряна е и ескортиращата ги кола. Задържани са четирима мъже от Харманли, които са оказали яростна съпротива при ареста.

От няколко дни в Харманли се тиражира слух, че има отвлечено дете. При спекулациите се изредиха всички училища, а от полицията и от учебните заведения отричаха да имат сигнал за похищение.

Сакар нюз
От Сакар нюз април 20, 2017 22:07
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Някой си май 2, 20:36

    Я приберете който трябва кво сякой знай за кой ги карат тъпациии малумниии

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.