Забавления и прохлада търсят тополовградчани на Спортния комплекс

Стоян Тонев
От Стоян Тонев септември 13, 2020 11:24

Забавления и прохлада търсят тополовградчани на Спортния комплекс

Акценти

  • Регионален вестник, # 34/918 година XVII, 11 - 17 септември 2020 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград и Маджарово

Свързани публикации

Не само в Градския парк, а и на съоръженията на Спортния комплекс в Тополовград много жители на сакарския град търсят прохлада, забава и развлечения.
Това става обикновено в привечерните часове, когато намалее силата на слънчевите лъчи, а за басейна в комплекса ограничения няма и достъпът е целодневен. Цената на билета за деца е 1 лв., а за възрастни 2 лв.
След основния му ремонт, спортния комплекс притежава всички характеристики на модерно и мултифункционално спортно съоръжение. На разположение са стадион, плувен басейн, мултифункционални площадки за баскетбол, волейбол и тенис. Всяка вечер футболния стадион събира футболисти от различни възрастови групи да подгонят топката и си устроят различни състезания.
Ремонтът бе направен по време на първия мандат на кмета Божин Божинов 2011/2015 г., бе открит през 2015 г и продължава да радва малки и големи целогодишно и най – вече през горещите дни всяко лято.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев септември 13, 2020 11:24
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.