За два дни, задържаха трима харманлийци с марихуана

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 16, 2017 11:46

За два дни, задържаха  трима харманлийци с  марихуана

Харманлиец на 21 години е задържан за притежание на наркотик. Във вторник, 13 юни, сле-добед, на пътя до Любимец, е направен опит мъжът да бъде спрян с леката си кола “Фолксваген”. На подаден сигнал, водачът е продължил и е стопиран по-късно от харманлийските униформени. В хода на проверката нарушителят признал, че е изхвърлил пакет с 400 грама марихуана по пътя. Това довело до задържането му до 24 часа по образуваното досъдебно производство.
Ден преди това 35-годишен мъж от същия град е арестуван за притежаване на наркотици. Автопатрул на „Пътна полиция” е спрял лек автомобил “Фолксваген” на автомагистрала „Марица”. В колата, шофирана от задържания харманлиец, е открит полиетиленов плик със суха зелена листна маса с тегло 1,2 грама. Тестване с полеви наркотест е потвърдило, че се касае за марихуана.
По същото време харманлийските полицаи са претърсили къща в Града на Белоногата. В жилището на улица „Св.Кл. Охридски” са намерени 3 грама канабис и грам бяло прахообразно вещество, реагиращо на метамфетамин.
Седмица преди това свиленградските полицаи откриха нива със засети канабисови растения в село Момково. В двора на къщата, обитаван от 85-годишен мъж, са намерени 74 стръка. Тестване с полеви наркотест е потвърдило, че се касае за канабис. Заподозрени към засаждането са внука /26г/ и внучката /36г/ и 43-годишния й съпруг, живеещи в дома на стареца. Криминалистите са установили, че дядото е отглеждал и се е грижил за канабиса между засята царевица.

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 16, 2017 11:46
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама