За два дни, задържаха трима харманлийци с марихуана

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 16, 2017 11:46

За два дни, задържаха  трима харманлийци с  марихуана

Харманлиец на 21 години е задържан за притежание на наркотик. Във вторник, 13 юни, сле-добед, на пътя до Любимец, е направен опит мъжът да бъде спрян с леката си кола “Фолксваген”. На подаден сигнал, водачът е продължил и е стопиран по-късно от харманлийските униформени. В хода на проверката нарушителят признал, че е изхвърлил пакет с 400 грама марихуана по пътя. Това довело до задържането му до 24 часа по образуваното досъдебно производство.
Ден преди това 35-годишен мъж от същия град е арестуван за притежаване на наркотици. Автопатрул на „Пътна полиция” е спрял лек автомобил “Фолксваген” на автомагистрала „Марица”. В колата, шофирана от задържания харманлиец, е открит полиетиленов плик със суха зелена листна маса с тегло 1,2 грама. Тестване с полеви наркотест е потвърдило, че се касае за марихуана.
По същото време харманлийските полицаи са претърсили къща в Града на Белоногата. В жилището на улица „Св.Кл. Охридски” са намерени 3 грама канабис и грам бяло прахообразно вещество, реагиращо на метамфетамин.
Седмица преди това свиленградските полицаи откриха нива със засети канабисови растения в село Момково. В двора на къщата, обитаван от 85-годишен мъж, са намерени 74 стръка. Тестване с полеви наркотест е потвърдило, че се касае за канабис. Заподозрени към засаждането са внука /26г/ и внучката /36г/ и 43-годишния й съпруг, живеещи в дома на стареца. Криминалистите са установили, че дядото е отглеждал и се е грижил за канабиса между засята царевица.

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 16, 2017 11:46
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.