За 3 месеца на границата са задържали 17 газови пистолета

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 13, 2018 18:10

За 3 месеца на границата са задържали 17 газови пистолета

Акценти

 • На нарушителите са съставени актове по Закона за митниците.

Свързани публикации

За задържани 17 газови пистолета, револвер и 1 330 патрона за тях, съобщават от Агенция Митници. Това е станало на  пункта  Капитан Андреево през изминалите три месеца.

При последния случай, на 3 декември, митническите служители открили  газов пистолет, револвер и 347 патрона, укрити в барбекю и плодове. Контрабандната стока е намерена при проверка на микробус с немска регистрация, влизащ в страната от Турция. Превозното средство е отделено за щателна митническа проверка. В багажното отделение, е открита употребявана скара на жар. При огледа зад чекмеджето за пепел и намерен газов пистолет с два пълнителя.

В друг кашон, пълен с мандарини митническите служители намерили увит в найлонов плик – револвер. В дървен сандък в багажното отделение на автомобила са били скрити и 347 газови патрона.

Само преди месец, при проверка на лек автомобил с чужда регистрация влизащ в страната от Турция, митническите служители са открили в багажа на шофьора газов пистолет, боен пълнител и 21 бойни патрони, калибър 7.65 mm.

Още 15 газови пистолета и 962 патрона за тях, скрити в личния багаж на пътници, са открити на този пункт на Капитан Андреево през последните три месеца при щателни митнически проверки на влизащи в страната от Турция  леки автомобили.

Контрабандните пистолети, револверът и патроните са задържани. На нарушителите са съставени актове по Закона за митниците. По случаите са образувани административнонаказателни производства, се казва в съобщението от митниците.

Снимка: Митници

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 13, 2018 18:10
Напиши коментар

2 Коментара

 1. selim декември 13, 23:35

  срам ме е като чета

  Отговори на този коментар
 2. selim декември 13, 23:33

  тка и нт ъ а разбрах ко с написълл!!! Чети

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

 • 9 670 474 преглеждания