Все така жизнена и общителна баба Златка стана на 90 години

Стоян Тонев
От Стоян Тонев януари 21, 2016 07:04

Все така жизнена и общителна баба Златка стана на 90 години

Акценти

  • Сакарско ехо, брой 2/1505, година LXXXI, година XIV, 15-21 януари 2016

Свързани публикации

Сред роднини, близки, приятели и много гости Златка Кьосева отпразнува своята 90- годишнина. Това стана между Коледните и Новогодишни празници на 26 декември в Тополовград.
Гостите бяха нейните деца, внуци и правнуци, бивши колеги от шивашкото предприятие, които поднесоха много подаръци и цветя на дълголетничката. От името на общинското ръководство подарък и поздравителен адрес поднесе Красимира Ятакчиева – началник на отдел ХСД в Общинската администрация. Под аплодисментите на присъстващите все така жизнената и общителна юбилярка духна свещите на красивата торта, които изобразяваха доживените от нея девет десетилетия.
Хората, които уважиха нейното тържество, искрено й пожелаха да доживее и надхвърли и 100-те години и заедно направиха един хубав и запомнящ се празник с много хора и настроение.
Много са хората, които си спомнят за работничката, майстора шивач в ТПК „Коста Стаматов”, която в дългия си трудов стаж получи не една и две награди за своята работа и всеотдайност и научи много от младите шивачки да станат и те добри в професията.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев януари 21, 2016 07:04
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.