Все така жизнена и общителна баба Златка стана на 90 години

Стоян Тонев
От Стоян Тонев януари 21, 2016 07:04

Все така жизнена и общителна баба Златка стана на 90 години

Сред роднини, близки, приятели и много гости Златка Кьосева отпразнува своята 90- годишнина. Това стана между Коледните и Новогодишни празници на 26 декември в Тополовград.
Гостите бяха нейните деца, внуци и правнуци, бивши колеги от шивашкото предприятие, които поднесоха много подаръци и цветя на дълголетничката. От името на общинското ръководство подарък и поздравителен адрес поднесе Красимира Ятакчиева – началник на отдел ХСД в Общинската администрация. Под аплодисментите на присъстващите все така жизнената и общителна юбилярка духна свещите на красивата торта, които изобразяваха доживените от нея девет десетилетия.
Хората, които уважиха нейното тържество, искрено й пожелаха да доживее и надхвърли и 100-те години и заедно направиха един хубав и запомнящ се празник с много хора и настроение.
Много са хората, които си спомнят за работничката, майстора шивач в ТПК „Коста Стаматов”, която в дългия си трудов стаж получи не една и две награди за своята работа и всеотдайност и научи много от младите шивачки да станат и те добри в професията.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев януари 21, 2016 07:04
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар