ВОЛЯ зове всички българи да се обединят на 26-ти март и гласуват достойно!

Сакар нюз
От Сакар нюз март 24, 2017 10:20

ВОЛЯ зове всички българи да се обединят  на 26-ти март и гласуват достойно!

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, брой 12/43, 24-30 март 2017

Свързани публикации

Г-жо Стоянова в разгара на предизборната кампания се виждаме отново с Вас, с какво впечатление сте след проведените срещи с гражданите от област Хасково?
За гражданите – мили, трудолюбиви хора, с желание за незабавна промяна, за ситуацията в която ги заварвам… просто ми става мъчно, лъгани, лишавани от възможност за по добри условия за живот, досегашните управленци са гледали само собствени си облаги, просто не са дали шанс на гражданите от област Хасково за по добро развитие. Това, което виждам е липса на справедливост.

Ако бъдете избрана като народен представител в 44-то Народно Събрание, с какво бихте допринесли за тази промяна?
Не е само промяна, бих се изказала така „спешна нужда от промяна“. Хората очакват от бъдещия парламент реални и прагматични решения на тези въпроси.Аз ще се боря и вярвам, че ще бъда чута, защото зад гърба си ще имам най-важната подкрепа – тази на народа, тази на хората които са обезверени от случващото се в държавата ни,тази на българина с ниско самочувствие, създадено такова именно управляващите ни до момента.Човек не трябва да се отказва, искам детето ми да расте и да създаде семейството си в страната в която е родено.Искам да се даде шанс на нашите деца, да градят живота си в България, да не бъдат мачкани от средата, в която живеят.И повярвайте ми много хора са същото мнение като мен, аз просто ги чух и видях. Сега дойде момента, в който те ще бъдат чути силно на 26-ти март.

Основната ви цел?
Тя е ясна, всички хора в Гражданско Движение Воля , следваме една цел, а имено да се пречупи гръбнакът на корупцията в България. Всичко започва от корупцията. Тя създава контрабандата, картелите и монополите.

Според Вас с кого ще се коалира партия ВОЛЯ в новия парламент?
ВОЛЯ е в коалиция с българския народ. Ние се явяваме самостоятелно на изборите и смятаме, че това е почтеният подход, а не като някои други, които само за да са част от властта, правят безпринципни коалиции. ВОЛЯ се бори за победа, ние сме отличниците на тези избори!
Ние имаме принципи, ясни послания и платформа, на която държим, така че коалиция може да направим само ако има кой да подкрепи нашата програма! Последната дума, разбира се, е на народа!

Какво искате да кажете за финал?
Моят призив към всички хора е да излязат и да гласуват, да изразят гражданската си позиция в деня на изборите – 26-ти март. Да подкрепят ВОЛЯ с номер 6 и да ни дадат доверието си да променим заедно България в една просперираща държава.
Искам да апелирам всеки един гражданин на Република България, без значение от тяхната вяра или партийна принадлежност, да гласуват по съвест. Да не се подвеждат по купен вот.
Нека с избора си дадем ясен знак, че не искаме повече да ни унижават и ограбват.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 24, 2017 10:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.