Воля изразява нагласите на хората за промяна

Сакар нюз
От Сакар нюз март 17, 2017 09:34

Воля изразява нагласите на хората за промяна

Какво ви мотивира да се откажете от успешна кариера и да се заемете с политическа дейност?
Когато си представител на най-бедния народ в ЕС а земята ти е най-богата в света, явно е че тази несправедливост трябва да се промени. 27 години чакахме партиите от статуквото, които се сменяха в управлението, да направят нещо повече за хората, не за себе си и партийните елити. Не го видяхме. Затова настроенията в обществото ни са за нещо ново. Не можеш да решиш даден проблем с тези, които са го създали.
На следващо място ние-успелите българи, считаме, че не можем да бъдем щастливи в страна, в която болшинството от хората са нещастни и с ниско самочувствие. Знам как и имам воля да променя тази ситуация и наистина българите да почувстват реалните измерения на един щастлив и достоен начин на живот.
Мотивът ми за участие в политиката е работа за повече социални блага и благоденствие за народа и държавата ни. За мен депутатството не е престиж, а кауза.

Вие не сте от нашия регион. Споделете повече за вас и защо се кандидатирате в Хасково?
Знаете аз съм от Варна. Там реализирахме с общите усилия на г-н Марешки и гражданите, работещ и ефективен модел, в който политическата философия и идеите на нашето движение ВОЛЯ са в унисон със социалните нагласи и обществената енергия на варненци. Нещо повече – гражданите свързват социалния си копнеж за справедливост на всички нива с личността на г-н Марешки и неговия проект. Този ефективен модел искаме да заработи в цяла България. Затова в кандидат депутатските листи на Гражданско Движение ВОЛЯ няма бивши политици, няма корумпирани и провалени управленци. Ето защо знанията, опита и уменията ми за ефективното реализиране на проекта на Веселин Марешки, аз ще пренеса в Хасковския регион и, повярвайте ми, така е за цялата страна. Няма значение кой къде е роден, важното е всички да работим за България.

Вие проведохте срещи с избирателите от Хасково, Димитровград и Харманли. Какви са впечатленията Ви?
Признавам, че съм много удовлетворена от срещите ми с гражданите на китна Тракия – мили, честни трудолюбиви хора. Проблемите им са аналогични с тези на повечето хора в България – безработица, корупция, липса на справедливост, битова престъпност и т.н. Всичко това е резултат на бездействие, некомпетентност или беззаконие. .Хората очакват от бъдещия парламент реални и прагматични решения на тези въпроси. ВОЛЯ е единственият антисистемен играч в тази кампания. Изборът е между нас и статуквото.

Кое е новото в проекта на В. Марешки, с което ще убедите избирателите да гласуват за вас?
Всичко при нас е ново – нов проект с нови идеи, нови лица, нови подходи и механизми за реализирането им. Във ВОЛЯ са събрани почтени хора и професионалисти, влизаме в парламента като мотивиран и сплотен екип.
Динамиката на политическите събития и процесите в света и България изискват смели, незабавни и волеви политически решения. За разлика от нашите опоненти, ние не обещаваме за пореден път, а предлагаме работещи модели за борба с картелите, корупцията, безработицата, беззаконието, лъжата и демагогията на досегашните управленци.
Ако гражданите на Хасковска област гласуват за Гражданско Движение ВОЛЯ с номер 6 в бюлетината и респективно за мен, те до една година реално ще усетят ръст на доходите, откриване на нови работни места, намаляване ръста на битовата престъпност и не на последно място осезаеми резултати в утвърждаване върховенството на закона – това може да се осъществи само с дружните ни усилия и воля за подобряване ежедневието ни. На първо място нашата цел е до една година цените на горивата в цялата страна да са до около 1,80 лв. Искаме веднага да бъде въведен принципът на “мълчаливото съгласие” в институциите – мярка, която ще отпуши бизнеса. И това са само част от мерките в програмата ни. Сега всички обещават високи пенсии, заплати, но не признават, че след това ще ги ограбят отново през картелите и високите цени. Ние сме за голяма покупателна способност на доходите. Това е съвсем различен подход.
Времето на констатациите, мрънкането и вайкането отмина. Готови сме за упорит труд за достоен живот тук и сега. Призовавам избирателите на Тракия да помислят разумно -дали искат да обрекат себе си и децата си да са икономически роби на картели и политическо задкулисие, или да са свободни и щастливи граждани. Гласувайки с номер 6, хасковлии на дело ще подкрепят волята за промяна и ясно ще заявят, че застават зад проекта на ВОЛЯ за нова политика, която се прави на първо място с грижа за хората.

Имате ли съвременен нравствен пример за подражание?
Да, това е г-н Веселин Марешки. Той е антисистемен играч, човекът който ежедневно работи за добруването и просперитета на България и българите. Доказва го вече 24 години. Той подбира хората, които са част от неговия екип, по няколко основни критерия, а именно да са хора, които нямат опит в политиката, но имат добър опит в своята област, да са честни и почтени граждани, да ги боли за проблемите на нашата държава.И тук искам да благодаря на г-н Марешки за доверието и възможността, която ми даде, да участвам в този проект.

Накрая какво ще пожелаете на вашите избиратели?
С най-добри благопожелания се обръщам към всички избиратели от 29-МИР – Хасково и ги призовавам да направят волеви избор за достоен живот. Нека на 26-ти март – денят на изборите, да излязат всички да гласуват и да изразят гражданската си позиция като ни подкрепят. Ние няма да Ви предадем.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 17, 2017 09:34
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама