Волейболистките на Любимец приключиха сезона с второ място

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова юли 28, 2019 06:46

Волейболистките на Любимец  приключиха сезона с второ място

Шампионките от волейболен клуб „Любимец 2010“ се класираха на второ място в XXIV Държавни игри на спортистите от малките селища. Те бяха открити от министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Състезанието се проведе от 20 до 22 юли в с. Аспарухово, област Варна, и бе за момичета до 7 клас.
Любимчанките попаднаха в една група с отборите от Тополово, Кирково, Суворово и Дългопол, а мачовете бяха организирани така, че всеки клуб да играе срещу всеки от противниците.
В първите три мача момичетата разгромиха отборите от Тополово, Дългопол и Суворово с 2:0 гейма, но загубиха със същия резултат от отбора на Кирково. Тези резултати им отредиха второ място в крайното класиране.
Освен купи и медали, част от състезателките се завърнаха и с индивидуални награди. Радина Станкова получи отличие за „Най-добър разпределител“, а Таня Стоилова за „Най-млад и перспективен участник“.
„Състезателките дадоха максималното от себе си и, ако трябва да съм реалист, на този етап това е нашето място. Отборът в момента играе с част от екипа и това даде своето отражение. Убеден съм, че в следващия спортен сезон отново ще завоюваме първи места. Сега се отдаваме на заслужена почивка“, каза треньорът на отбора Трифон Трифонов след завръщането си от състезанието.
С това състезание волейболистките успешно завършиха спортния сезон.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова юли 28, 2019 06:46
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 258 401 преглеждания