Волейболистките на Любимец приключиха сезона с второ място

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова юли 28, 2019 06:46

Волейболистките на Любимец  приключиха сезона с второ място

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #28/157, 26 юли – 1 август 2019 г.

Свързани публикации

Шампионките от волейболен клуб „Любимец 2010“ се класираха на второ място в XXIV Държавни игри на спортистите от малките селища. Те бяха открити от министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Състезанието се проведе от 20 до 22 юли в с. Аспарухово, област Варна, и бе за момичета до 7 клас.
Любимчанките попаднаха в една група с отборите от Тополово, Кирково, Суворово и Дългопол, а мачовете бяха организирани така, че всеки клуб да играе срещу всеки от противниците.
В първите три мача момичетата разгромиха отборите от Тополово, Дългопол и Суворово с 2:0 гейма, но загубиха със същия резултат от отбора на Кирково. Тези резултати им отредиха второ място в крайното класиране.
Освен купи и медали, част от състезателките се завърнаха и с индивидуални награди. Радина Станкова получи отличие за „Най-добър разпределител“, а Таня Стоилова за „Най-млад и перспективен участник“.
„Състезателките дадоха максималното от себе си и, ако трябва да съм реалист, на този етап това е нашето място. Отборът в момента играе с част от екипа и това даде своето отражение. Убеден съм, че в следващия спортен сезон отново ще завоюваме първи места. Сега се отдаваме на заслужена почивка“, каза треньорът на отбора Трифон Трифонов след завръщането си от състезанието.
С това състезание волейболистките успешно завършиха спортния сезон.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова юли 28, 2019 06:46
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.