Волейболистките до 10 години на „Любимец 2010“ станаха национални шампиони

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова юни 10, 2015 17:47

Волейболистките до 10 години на „Любимец 2010“ станаха национални шампиони

Акценти

  • Представител на Българската федерация по волейбол връчи златните медали на малките шампиони.

Свързани публикации

Момичетата от „Волейболен клуб Любимец 2010“ завоюваха първото място в крайното класиране на финалния турнир по волейбол за момичета до 10 години. Състезанието се проведе на 8 и 9 юни в Казанлък и в него участваха общо 8 отбора от регионите Стара Загора и Добрич. Любимчанските волейболистки надиграха безапелационно своите съперници от групата – отборите на гр.Варна и гр. Чирпан с категорични победи от 2:0 гейма.

Това ги нареди на първо място в групата и им даде правото да се състезават на финал. След оспорвана игра с отборът на Омуртаг, възпитаничките на Трифон Трифонов отново разгромиха съперниците си с 2:0 и заслужено спечелиха първото място в крайното класиране. Представител на Българската федерация по волейбол връчи златните медали на шампионите.

„С гордост мога да кажа, че това е добър завършек на спортно- състезателната година на най-малките състезатели от клуба. Момичетата тръгнаха с високи амбиции и желание за победа на това първенство и успяха да ги реализират. Въпреки че това е едва второто им официално състезание, те успяха да се мобилизират и да покажат добра екипна игра“- сподели треньорът на момичетата Трифон Трифонов след завръщането си в града.

Община Любимец подготви посрещане на малките победителки. Директорът на Обща администрация г-н Ил. Илиев ги поздрави с големия успех, пожела им нови победи и много медали от всеки следващ турнир и им поднесе рекламни подаръци на общината и сладолед.

voleyball-1

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова юни 10, 2015 17:47
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.