Волейболистките до 10 години на „Любимец 2010“ станаха национални шампиони

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова юни 10, 2015 17:47

Волейболистките до 10 години на „Любимец 2010“ станаха национални шампиони

Акценти

  • Представител на Българската федерация по волейбол връчи златните медали на малките шампиони.

Свързани публикации

Момичетата от „Волейболен клуб Любимец 2010“ завоюваха първото място в крайното класиране на финалния турнир по волейбол за момичета до 10 години. Състезанието се проведе на 8 и 9 юни в Казанлък и в него участваха общо 8 отбора от регионите Стара Загора и Добрич. Любимчанските волейболистки надиграха безапелационно своите съперници от групата – отборите на гр.Варна и гр. Чирпан с категорични победи от 2:0 гейма.

Това ги нареди на първо място в групата и им даде правото да се състезават на финал. След оспорвана игра с отборът на Омуртаг, възпитаничките на Трифон Трифонов отново разгромиха съперниците си с 2:0 и заслужено спечелиха първото място в крайното класиране. Представител на Българската федерация по волейбол връчи златните медали на шампионите.

„С гордост мога да кажа, че това е добър завършек на спортно- състезателната година на най-малките състезатели от клуба. Момичетата тръгнаха с високи амбиции и желание за победа на това първенство и успяха да ги реализират. Въпреки че това е едва второто им официално състезание, те успяха да се мобилизират и да покажат добра екипна игра“- сподели треньорът на момичетата Трифон Трифонов след завръщането си в града.

Община Любимец подготви посрещане на малките победителки. Директорът на Обща администрация г-н Ил. Илиев ги поздрави с големия успех, пожела им нови победи и много медали от всеки следващ турнир и им поднесе рекламни подаръци на общината и сладолед.

voleyball-1

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова юни 10, 2015 17:47
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.