Волейболистите на Любимец победиха всички отбори и станаха първи

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова май 22, 2018 09:14

Волейболистите на Любимец победиха всички отбори и станаха първи

Волейболистите от „Любимец – 2010“ победиха всички отбори на Регионално първенство по волейбол „Странджа“. Турнирът бе за момичета до 13 години и се проведе от 11 до 13 май в спортна зала „Яворов“ – Чирпан. В състезанието освен клубът от Любимец, взе участие отборът на домакините – „Яворов“, „Раковски“ – Димитровград, „Странджа“ – Средец и „Бургас – 2009“ – . Бургас.
С категорични победи от 2:0 гейма, състезателките от Любимец разгромиха своите противници от Средец и Бургас, а с 2:1 успяха да победят отборите на Чирпан и Димитровград.
„Въпреки, че първенството е за момичета до 13 години, отборът участва със състезателки до 12, но отличното отиграване на всяка ситуация и навременните атаки дадоха своя резултат. Мачовете с всички отбори бяха много силни, но момичетата успяха да се амбицират, да устоят психически на конкуренцията и отново да заемат мястото, което им се полага!“ – каза развълнуваният треньор Трифон Трифонов, след като се завърнаха от състезанието.
Следващото участие на младите таланти е на 16 май в Казанлък, където ще се състезават с победителите от близките региони и в случай че победят, им предстои участие на финали.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова май 22, 2018 09:14
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.