Волейболистите на Любимец победиха всички отбори и станаха първи

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова май 22, 2018 09:14

Волейболистите на Любимец победиха всички отбори и станаха първи

Волейболистите от „Любимец – 2010“ победиха всички отбори на Регионално първенство по волейбол „Странджа“. Турнирът бе за момичета до 13 години и се проведе от 11 до 13 май в спортна зала „Яворов“ – Чирпан. В състезанието освен клубът от Любимец, взе участие отборът на домакините – „Яворов“, „Раковски“ – Димитровград, „Странджа“ – Средец и „Бургас – 2009“ – . Бургас.
С категорични победи от 2:0 гейма, състезателките от Любимец разгромиха своите противници от Средец и Бургас, а с 2:1 успяха да победят отборите на Чирпан и Димитровград.
„Въпреки, че първенството е за момичета до 13 години, отборът участва със състезателки до 12, но отличното отиграване на всяка ситуация и навременните атаки дадоха своя резултат. Мачовете с всички отбори бяха много силни, но момичетата успяха да се амбицират, да устоят психически на конкуренцията и отново да заемат мястото, което им се полага!“ – каза развълнуваният треньор Трифон Трифонов, след като се завърнаха от състезанието.
Следващото участие на младите таланти е на 16 май в Казанлък, където ще се състезават с победителите от близките региони и в случай че победят, им предстои участие на финали.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова май 22, 2018 09:14
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.