Войната по пътищата взе поредните си жертви

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 27, 2007 21:45

Четирима души загинаха, а един е ранен при катастрофа на пътя между тополовградското село Княжево и град Елхово.
Катастрофата е станала между турски лек автомобил Протон, движещ се от Княжево към Елхово, и камион „Скания“. Сигналът за катастрофата е постъпил в пожарната в 1,10 ч. в петък – 22 юни.
Причина за катастрофата е навлизане на лекия автомобил „Протон“ на десен завой в насрещното платно, при което се блъска в ТИР-а. Загинали са 33-годишен мъж от шуменското село Тервел, 44-годишна жена от силистренското село Дичево, 54-годишна жена от град Русе и водачът на лекия автомобил, предизвикал катастрофата – 53-годишен мъж от шуменското село Лъвино. И двете превозни средства са с турска регистрация и хората, които са били в тях, са с двойно гражданство – българско и турско. Оцелял е 23-годишен мъж от град Нови Пазар, но има реална опасност за живота му. Той е настанен в ямболската болница.
След пълната реконструкция на пътя между Тополовград и Княжево, отсечката до моста над река Тунджа се превръща в много опасно място, защото е много натоварена. Пътят е прекалено тесен, особено за многото ТИР-ове, пътуващи сега по него. Същите камиони всяват ужас и в града, поради големия наклон и теснотията. Наскоро, за да се разминат два ТИР-а на кръстовището при ресторант „Балкан“, дори са изкъртили дърво от дъно. Трябва по-скоро да се намери разрешение на този въпрос, докато не е станало късно.

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 27, 2007 21:45
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама