Войната по пътищата взе поредните си жертви

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 27, 2007 21:45

Четирима души загинаха, а един е ранен при катастрофа на пътя между тополовградското село Княжево и град Елхово.
Катастрофата е станала между турски лек автомобил Протон, движещ се от Княжево към Елхово, и камион „Скания“. Сигналът за катастрофата е постъпил в пожарната в 1,10 ч. в петък – 22 юни.
Причина за катастрофата е навлизане на лекия автомобил „Протон“ на десен завой в насрещното платно, при което се блъска в ТИР-а. Загинали са 33-годишен мъж от шуменското село Тервел, 44-годишна жена от силистренското село Дичево, 54-годишна жена от град Русе и водачът на лекия автомобил, предизвикал катастрофата – 53-годишен мъж от шуменското село Лъвино. И двете превозни средства са с турска регистрация и хората, които са били в тях, са с двойно гражданство – българско и турско. Оцелял е 23-годишен мъж от град Нови Пазар, но има реална опасност за живота му. Той е настанен в ямболската болница.
След пълната реконструкция на пътя между Тополовград и Княжево, отсечката до моста над река Тунджа се превръща в много опасно място, защото е много натоварена. Пътят е прекалено тесен, особено за многото ТИР-ове, пътуващи сега по него. Същите камиони всяват ужас и в града, поради големия наклон и теснотията. Наскоро, за да се разминат два ТИР-а на кръстовището при ресторант „Балкан“, дори са изкъртили дърво от дъно. Трябва по-скоро да се намери разрешение на този въпрос, докато не е станало късно.

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 27, 2007 21:45
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.