Владиката благослови Мария Киркова в надпреварата за кметския стол

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 29, 2019 14:45

Владиката благослови Мария Киркова в надпреварата за кметския стол

Акценти

  • Днес бе дадено началото на предизборната надпревара на партия ГЕРБ в Харманли

Свързани публикации

Мария Киркова бе благословена от НВП Старозагорския митрополит Киприян в началото на предизборната кампания за кандидат – кмет на община Харманли.

В храма „Св. Иван Рилски“, духовното лице отслужи Света Божествена литургия пред чудотворните икони на Пресвета Богородица Скоропослушница и Пресвета Богородица Касперовская, които са изложени там. След службата той се обърна към госпожа Киркова с думите.

„Изказвам благодарност на госпожа Мария Киркова, за това, че тя пожела днес да извършим посвещение, както повелява православната църковна традиция в храма Божий за предстоящите избори за кмет. Всеки православен християнин би могъл и трябва да се обръща преди трудно начинание към Бога.

Всички знаем трудовете които тя извърши през годините, успешното кметуване на град Харманли, многото неща, които направи и за православната църква, и за православния народ, и за всички жители на град Харманли и на цялата община.

Госпожа Мария Киркова прояви мъдрост и опит, за да може да продължи делото, който всички ние очакваме от нея, я именно – добруването на община Харманли, добруването на православният ни народ, съхранението на храмовете.

Бъди благословена за много и благодатни години!“

С това бе дадено началото на предизборната кампания на ГЕРБ. На службата в църквата присъстваха и всички кандидат кметове на села и за общински съветници.

 

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 29, 2019 14:45
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама