Владиката благослови Мария Киркова в надпреварата за кметския стол

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 29, 2019 14:45

Владиката благослови Мария Киркова в надпреварата за кметския стол

Акценти

  • Днес бе дадено началото на предизборната надпревара на партия ГЕРБ в Харманли

Свързани публикации

Мария Киркова бе благословена от НВП Старозагорския митрополит Киприян в началото на предизборната кампания за кандидат – кмет на община Харманли.

В храма „Св. Иван Рилски“, духовното лице отслужи Света Божествена литургия пред чудотворните икони на Пресвета Богородица Скоропослушница и Пресвета Богородица Касперовская, които са изложени там. След службата той се обърна към госпожа Киркова с думите.

„Изказвам благодарност на госпожа Мария Киркова, за това, че тя пожела днес да извършим посвещение, както повелява православната църковна традиция в храма Божий за предстоящите избори за кмет. Всеки православен християнин би могъл и трябва да се обръща преди трудно начинание към Бога.

Всички знаем трудовете които тя извърши през годините, успешното кметуване на град Харманли, многото неща, които направи и за православната църква, и за православния народ, и за всички жители на град Харманли и на цялата община.

Госпожа Мария Киркова прояви мъдрост и опит, за да може да продължи делото, който всички ние очакваме от нея, я именно – добруването на община Харманли, добруването на православният ни народ, съхранението на храмовете.

Бъди благословена за много и благодатни години!“

С това бе дадено началото на предизборната кампания на ГЕРБ. На службата в църквата присъстваха и всички кандидат кметове на села и за общински съветници.

 

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 29, 2019 14:45
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.