Випуск 1966 г. от Тополовград отпразнува 50 години от зрелостта си

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 3, 2016 13:54

Випуск 1966 г. от Тополовград отпразнува 50 години  от зрелостта си

Петдесет години от завършване на средното си образование в тополовградската гимназия „Д-р Петър Берон” отбелязаха на 23 септември родените през 1948 г. Това те направиха на 23 септември след обяд.
Побелелите, поостарели и пооредели като брой, но със запазен младежки дух някогашни тополовградски гимназисти, се събраха в малката градска градинка в центъра, в близост до някогашната сграда на училището, сега преустроена за нуждите на Тополовградските съд и прокуратура и други служби от общинско значение. Там се срещнаха хора, които от години не бяха се виждали и с радост и вълнение си припомниха за хубавите ученически години. След като си направиха обща снимка за спомен, някогашните ученици дружно се отправиха към хотел-ресторант „Сакар” в гората край града и се отдадоха на непринудено съученическо веселие.
По ред причини от целия сто и двадесет тогавашен зрелостнически състав, на срещата присъстваха около петдесет от тях. Това обаче не попречи на доброто настроение на събралите се някогашни момичета и момчета от Випуск 66 г.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 3, 2016 13:54
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.