Випуск 1966 г. от Тополовград отпразнува 50 години от зрелостта си

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 3, 2016 13:54

Випуск 1966 г. от Тополовград отпразнува 50 години  от зрелостта си

Петдесет години от завършване на средното си образование в тополовградската гимназия „Д-р Петър Берон” отбелязаха на 23 септември родените през 1948 г. Това те направиха на 23 септември след обяд.
Побелелите, поостарели и пооредели като брой, но със запазен младежки дух някогашни тополовградски гимназисти, се събраха в малката градска градинка в центъра, в близост до някогашната сграда на училището, сега преустроена за нуждите на Тополовградските съд и прокуратура и други служби от общинско значение. Там се срещнаха хора, които от години не бяха се виждали и с радост и вълнение си припомниха за хубавите ученически години. След като си направиха обща снимка за спомен, някогашните ученици дружно се отправиха към хотел-ресторант „Сакар” в гората край града и се отдадоха на непринудено съученическо веселие.
По ред причини от целия сто и двадесет тогавашен зрелостнически състав, на срещата присъстваха около петдесет от тях. Това обаче не попречи на доброто настроение на събралите се някогашни момичета и момчета от Випуск 66 г.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 3, 2016 13:54
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.