Виктор Алеков и балет „Амейзинг“ завладяха зрителите на Любимец

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова април 8, 2015 18:08

Виктор Алеков и балет „Амейзинг“ завладяха зрителите на Любимец

Акценти

  • Програмата включваше танци, поставени от хореографите Вели Велев и Даниела Христонова

Свързани публикации

Виктор Алеков, заедно с ръководения от него балет „Амейзинг“, представиха в Любимец празничен концерт „Пролет е“. Динамичният спектакъл се състоя в салона на НЧ „Братолюбие-1884“ и в рамките на повече от час момичетата от балета, заедно със своя хореограф, показаха перфектно изпълнение на всеки танц.

Идеята за този концерт бе на световния шампион по спортни танци Виктор Алеков, който успя да реализира една от своите мечти – да подари на публиката от Любимец енергично, красиво и атрактивно шоу, с което да покаже цялостната работа на балета до момента. Програмата включваше танци, поставени от хореографите Вели Велев и Даниела Христонова, но голяма част от изпълненията бяха дело на самия Виктор.

За да подкрепят младите изпълнители, в концертната програма се включиха Василена Шопова, Рая Тянкова-Мехмедкяе, Антония Камберова, Спаска Тодорова и ТС „Сакарци“. Техните изпълнения допълнително повишиха емоциите и настроението в залата.

Кметът на общината инж. Анастас Анастасов бе специален гост на концерта, а в края на представлението той поднесе поздравителен адрес към участниците и за пореден път засвидетелства своето уважение към таланта и творчеството на младото дарование.

Преди началото на концерта, в подкрепа на младите самодейци, членовете на Клуб „Приятели“ подготвиха кулинарна великденски изложба с местни специалитети. След края на „вкусното“ изложение посетителите можеха да опитат от домашните ястия, а за всеки желаещ да подпомогне работата на балета, организаторите подготвиха кутия за набиране на благотворителни средства.

Alekov-2 Alekov-1

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова април 8, 2015 18:08
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама