Ветеран получи юбилеен медал от военния министър

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 13, 2016 17:11

Ветеранът от войната Георги Миланов получи Поздравителен адрес и юбилеен медал от името на министъра на отбраната Николай Ненчев. Служителите на Военен клуб, Харманли, и представители на областния съвет на Съюза на ветераните от войните на България посетиха столетника в село Надежден, общ. Харманли, който на 12 май 2016 г. навърши 100 години.
Кичка Чакърова от Военен клуб, град Харманли, и Дончо Чипилски, от СОСРЗ – Харманли, по- дариха на рожденика видеодиск с филма „Паметта е по-силна от смъртта”, изготвен от Военен клуб – Харманли, и посветен на участниците във Втората световна война и живите ветерани от община Харманли.
Музикален поздрав от български народни песни към ветерана поднесоха Ленко и Мартин Дамянови, ученици от НУ „Отец Паисий”, град Харманли.
След тържеството в с. Надежден по поканата на директора на НУ „Отец Паисий” – Харманли, гостите посетиха училището и проведоха среща с педагогическия колектив.
На срещата се обсъдиха идеи и инициативи за бъдеща съвместна дейност по родолюбие и патриотично възпитание на подрастващите.

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 13, 2016 17:11
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.