Ветеран получи юбилеен медал от военния министър

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 13, 2016 17:11

Ветеранът от войната Георги Миланов получи Поздравителен адрес и юбилеен медал от името на министъра на отбраната Николай Ненчев. Служителите на Военен клуб, Харманли, и представители на областния съвет на Съюза на ветераните от войните на България посетиха столетника в село Надежден, общ. Харманли, който на 12 май 2016 г. навърши 100 години.
Кичка Чакърова от Военен клуб, град Харманли, и Дончо Чипилски, от СОСРЗ – Харманли, по- дариха на рожденика видеодиск с филма „Паметта е по-силна от смъртта”, изготвен от Военен клуб – Харманли, и посветен на участниците във Втората световна война и живите ветерани от община Харманли.
Музикален поздрав от български народни песни към ветерана поднесоха Ленко и Мартин Дамянови, ученици от НУ „Отец Паисий”, град Харманли.
След тържеството в с. Надежден по поканата на директора на НУ „Отец Паисий” – Харманли, гостите посетиха училището и проведоха среща с педагогическия колектив.
На срещата се обсъдиха идеи и инициативи за бъдеща съвместна дейност по родолюбие и патриотично възпитание на подрастващите.

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 13, 2016 17:11
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама