Вещици, зомбита и други страшилища разтресоха читалище

Милена Митева
От Милена Митева ноември 7, 2017 09:31

Вещици, зомбита и други страшилища разтресоха читалище

Акценти

 • Вестник Сакарнюз, брой 42/77, 27 октомври – 2 ноември 2017

Свързани публикации

„Зомби зумба парти” разтресе през нощта на 31 октомври НЧ ”Дружба – 1870” – Харманли.
Вещици, зомбита, духове, скелети и десетки други страшни същества нахлуха в една от залите, където зумба инструкторът Наталия Василева ги посрещна като Зомби – Зумбина за най-шумното парти. В продължение на час, преобразени, малките любители на танците танцуваха „Сока”, и „Регетон”.
В минутите за почивка възпитаниците на госпожа Василева участваха в забавни игри, водени от аниматора Тита. След тях публиката в залата разбра, че вещиците могат да преместват тикви на големи разстояния само с помощта на метла, както и че имат способност да превърнат няколко вида зловещи създания в мумии само с едно руло тоалетна хартия. Участниците получиха лакомства и предметни подаръци за това, че се включиха в предизвикателствата.
След като приключи Зомби зумба партито, най-атрактивните участници, оценени от жури, получиха награди. Децата бяха почерпени и с торта за рожденика на „Зомби-Зумбина”, който бе и най-малкият участник в шумното Хелоуин парти.

Милена Митева
От Милена Митева ноември 7, 2017 09:31
Напиши коментар

8 Коментара

 1. МУНЧО ноември 9, 15:54

  вижте ся,само в няколко поста си позволихте да ме наречете,лош родител,комунист,десебар със соросоидни отклонения и лумпен. Нямам идея за агресия та ви може би от безсилие но ако продължавате в същия дух ще ви призова да упражните орално въздушно течение върху кулинарен продукт с течна консистенция.Да духате супата ,ако не вдявате.

  Отговори на този коментар
 2. кукер ноември 7, 16:36

  И какъв празник са празнували, ако не е тайна? Сигурно някакъв хубав български празник?

  Отговори на този коментар
  • МУНЧО ноември 7, 22:25

   Някакъв важното е,че им е било весело и забавно. За твое сведение и на такива като теб празника НЕ Е нито 9 септември нито октомврийската революция през ноември,Но пак си е хубав и на децата им е весело.

   Отговори на този коментар
   • кукер ноември 8, 08:14

    Връща се дъщеричката на Мунчо от зомби парти и той я пита:
    „По какъв случай празнувахте, дъще?“, а тя му отговаря:
    „Някакъв празник. Важното е че ми беше весело. А сега отивам да се напуша с трева в двора на училището, щото искам веселото да продължи. И не ме гледай като зомби, тате!“
    А Мунчо промърморва:
    „Права е. Освен че съм Мунчо, гледам и като зомби. Ама карай да е весело. Трябва да приемам модерните нрави.“
    След което Мунчо отиде да си догледа индийския сериал по телевизора.

    Отговори на този коментар
    • баба Муна ноември 8, 08:47

     Муньо, ти луд ли си, та се излагаш пред целокупното харманлийско гражданство бе, синко? Весело да било на детето!? Ами че тя утре като отиде на гей парад, ти пак ще си съгласен, само да не е 9 септември или Октомврийската революция? Гачи хората не знаят че беше комунист, а сега си десебар със соросоидни отклонения. Ама аз към виновна, че малко те маганих на времето.

     Отговори на този коментар
     • МУНЧО ноември 8, 17:16

      Арее тия мантри сме ги слушали до втръсване,още от времето когато Американските войници се дрогирали с кока кола във Виетнам.Сега ще си се зомбим на воля и зумба партита ще правим. На манифестации няма да маршируваме,червената армия повече няма да посрещаме това е положението,който не му харесва чамадам,,вагзал ,Масква….прав ви път.

  • @МУНЧО ноември 9, 07:31

   Ами това е. Мунчо се оказа обикновен лумпен, както се очакваше.

   Отговори на този коментар
  • кукер ноември 10, 09:43

   Бате, тази мантра с чамадаМа и ваГзала вече не работи. Не е достатъчно да обвиниш някого в русофилия, за да го обориш. Обади се на прителчетата си в Лабораторията да измислят нещо по-убедително. Явно и вие като комунистите си мислите че 80% от хората са дебили.

   Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.