„Вълците“ триумфират в поредни състезания

Милена Митева
От Милена Митева септември 22, 2019 07:54

„Вълците“ триумфират  в поредни състезания

Спортисти от СКХТ „Вълците“ записаха успехи за злато и сребро след последното състезание. Те се изявиха на турнира за Купата на Перник, който се проведе на 14 септември.
На него възпитаниците на Валентин Георгиев до 12 години заеха първо място. Индивидуална награда за най-добър вратар получи Лора Стайкова. Тя за втори пореден турнир няма допуснат гол.
Момичета и момчета до 14 години се класираха на второ място. Като голмайстор се записа отново Алекс Ангелов.
След края на турнира Валентин Георгиев сподели, че е доволен от резултатите на своите възпитаници. Съобщи, че в момента спортистите се готвят за предстоящото Държавно първенство (5 октомври) за 12 годишните спортисти, което ще се проведе в София.
В началото на този месец възпитаниците от същия клуб триумфираха в друг турнир в Пловдив. Той бе организиран по случай Деня на Съединението. На него децата до 12 години заеха 1 място. С индивидуални награди се отличиха Лора Стайкова – за най-добър вратар и Алекс Ангелов за голмайстор с 12 гола.
По-големите спортисти, момичета и момчета до 14 години, станаха на второ място. В тази възрастова група Алекс Ангелов отново стана най-полезен състезател.

Милена Митева
От Милена Митева септември 22, 2019 07:54
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.