Вълнуващ бе финалът на концерта за Трети март в Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 9, 2019 10:40

Вълнуващ бе финалът на концерта  за Трети март в Тополовград

В препълнения до краен предел със зрители голям салон на читалището в Тополовград бе изнесен тържествен концерт. Той бе  посветен на Националния празник – 3 март. Участниците в него се представиха отлично, а особено впечатляващ бе финалът му. Тогава младежи развяха националното знаме, а всички участници от сцената и зрителите в залата вдъхновено изпяха „Тих бял Дунав”.
В концерта за Трети март взеха участие всички самодейци от читалището: танцовия състав, мъжки и дамски хорове, състав за художествено слово „Сладкодумци”, мажоретен състав, детски хор „Медени звънчета”, деца от „Щастливо детство”, НУ „Кирил и Методий”.
От името на кмета на общината, председателя на ОбС и Настоятелството на читалището участниците в концерта получиха поздравления и много цветя.

Учениците от четвъртите класове на НУ „Кирил и Методий” в Тополовград, с класни ръководители Василева и Недялкова, изнесоха рецитал по стихове, посветени на националния празник на страната – Трети март. Това те направиха два дни преди самия празник на тържество в училището и в присъствието на ученици, учители и много родители.
Поетичният рецитал бе съчетан и с изпълнения на възрожденски и революционни песни от детския хор „Медени звънчета” към училището, с ръководител Людмила Янева.
С кратко слово директорът на училището Добрин Парнаров поздрави всички присъстващи с празника и пожела на учениците да се гордеят, че са българи.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 9, 2019 10:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.