Вълнуващ бе финалът на концерта за Трети март в Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 9, 2019 10:40

Вълнуващ бе финалът на концерта  за Трети март в Тополовград

В препълнения до краен предел със зрители голям салон на читалището в Тополовград бе изнесен тържествен концерт. Той бе  посветен на Националния празник – 3 март. Участниците в него се представиха отлично, а особено впечатляващ бе финалът му. Тогава младежи развяха националното знаме, а всички участници от сцената и зрителите в залата вдъхновено изпяха „Тих бял Дунав”.
В концерта за Трети март взеха участие всички самодейци от читалището: танцовия състав, мъжки и дамски хорове, състав за художествено слово „Сладкодумци”, мажоретен състав, детски хор „Медени звънчета”, деца от „Щастливо детство”, НУ „Кирил и Методий”.
От името на кмета на общината, председателя на ОбС и Настоятелството на читалището участниците в концерта получиха поздравления и много цветя.

Учениците от четвъртите класове на НУ „Кирил и Методий” в Тополовград, с класни ръководители Василева и Недялкова, изнесоха рецитал по стихове, посветени на националния празник на страната – Трети март. Това те направиха два дни преди самия празник на тържество в училището и в присъствието на ученици, учители и много родители.
Поетичният рецитал бе съчетан и с изпълнения на възрожденски и революционни песни от детския хор „Медени звънчета” към училището, с ръководител Людмила Янева.
С кратко слово директорът на училището Добрин Парнаров поздрави всички присъстващи с празника и пожела на учениците да се гордеят, че са българи.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 9, 2019 10:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са отбелязани с*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.